Antena Căutare

ULTIMUL TRIB! Silviu Mircescu, Alex Filip și Ionuț Iftimoaie, prima confruntare a căpitanilor! Cum au motivat concurenții alegerile făcute 

Emoții uriașe pentru concurenții de la ”Ultimul Trib”, care în această seară au fost nevoiți să-și aleagă liderii. 

Emoții uriașe pentru concurenții de la ”Ultimul Trib”, care în această seară au fost nevoiți să-și aleagă liderii.

Astfel, cameleonul Silviu Mircescu, crocodilul Alex Filip și lemurul Ionuț Iftimoaie au intrat în prima cursă a Căpitanilor, în urma căreia au șansa de a cîștiga un milion de ariary, o sumă colosală pentru insula africană, în care un salariu variază între 150.000 și 250.000 de ariary.

”Nu vă ascund, am ceva emoții, dar sunt puternic și abia aștept să încearcă competiția, abia aștept să plece acasă cei care au venit ca să se distreze. Eu o să sting lumina în ”Ultimul Trib”, a mărturisit Iftimoaie.

"Eu mă simt în siguranță lângă el, uneori e multă agitație și simt nevoia să îl văd, ca să îi simt energia când începe să vorbească, parcă se face o zonă de calm și deja gândesc mai limpede", a mărturisit Paula Chirilă, despre Ionuț Iftimoaie, care este liderul lemurilor.

Alex Filip, luptător profesionist de kick-boxing, a acceptat provocarea de a intra în luptă, din partea crocodililor: „M-am reinventat singur toată viața mea și voi face asta mereu. Pentru a face ce fac eu nu există loc de vulnerabilități și chiar dacă practic un sport individual, fără echipa din spatele meu, nimic nu ar fi posibil. Atuul meu vor fi mereu ambiția, încăpățânarea, perseverența”, a spus el.

De cealaltă parte, Silviu Mircescu s-a arătat extrem de sigur pe el și e hotărât să aducă marele premiu: „Dacă aș putea, m-aș băga în toate proiectele posibile, aș munci tot timpul. Sunt foarte ambițios, vreau să văd cât rezist la presiunea asta și fizică, și psihică”, a mărturisit actorul.

Lemurii, Crocodilii și Cameleonii își aleg liderii pentru prima confruntare a căpitanilor din ”Ultimul Trib... ULTIMUL TRIB! Dorian Popa, mărturisiri înainte de plecarea din Madagascar: ”Mă doare mai tare decât orice ruptură de lig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x