Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Anița, noua asisteantă de la Un show păcătos. Daniela Crudu: ”Ea este colega mea!”

După ce Ana Maria Mocanu a părăsit România și implicit emisiunea „Un show păcătos”, Daniela Crudu a rămas singura asistentă a lui Dan Capatos

După ce Ana Maria Mocanu a părăsit România și implicit emisiunea „Un show păcătos”, Daniela Crudu a rămas singura asistentă a lui Dan Capatos. Pentru a anima și mai mult atmosfera din platoul cunoscutului show, bruneta a luat decizia de a-și găsit un partener pentru momentele pe care le oferă în ficare seară telespectatorilor fideli.

Așa că Daniela a venit miercuri seara însoțită de cățelul său, Anița, pe care l-a prezentat ca fiind partenerul de emisiune cel puțin pentru o seară.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/un-show-pacatos, iar canalul nostru de  YouTube este https://www.youtube.com/user/UnShowPacatosA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări toate înregistrările integral aici:  https://goo.gl/SD761G.