Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Postarea Marei Bănică după anunţul făcut de Dan Capatos! "Emisiunea Un show păcătos s-a terminat de tot şi eu nu..."

Chiar dacă nu a fost prezentă la ultima ediţie "Un show păcătos", Mara Bănică a vrut să le transmită celor de acolo un mesaj cu multe aprecieri şi laude.

Chiar dacă nu a fost prezentă la ultima ediţie "Un show păcătos", Mara Bănică a vrut să le transmită celor de acolo un mesaj cu multe aprecieri şi laude.

"M-am uitat astă seara la ultima ediţie de la Un Show Pacatos. Nu, nu doar ultima din acest sezon. Ultima, pur şi simplu. Si sunt nostalgică. Emisia asta mi-a fost atât de dragă cum nu vă puteţi imagina. Am râs mult, cât pentru doua vieţi în emisiunea asta. A fost primul an în care n-am luat vreun premiu. Şi ultimul al emisiei pe post. Echipa merge mai departe, îmbunătăţită, şi sunt convinsă că noua formulă va fi la fel de bună. Dar Un Show Pacatos îmi rămâne in suflet. Cât despre Dan, eu ii zic mereu: "Bă, tu eşti geniu!". Grecul îmi răspunde "Pe naiba". Şi zâmbeşte cald şi diabolic în acelaşi timp. N-am cum să nu-l iubesc. Baftă multă, frăţioare, din 9 ianuarie!", a scris Mara Bănică pe pagina ei de Facebook.


Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/un-show-pacatos, iar canalul nostru de  YouTube este https://www.youtube.com/user/UnShowPacatosA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări toate înregistrările integral aici:  https://goo.gl/SD761G.

Video