Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Ultima emisiune ”Un show păcătos”! Dan Capatos: ”Această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară!” Adio, dar rămânem cu voi!

Dan Capatos face cel mai surprinzător anunț al acetui final de an: ”Această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară!”

Dan Capatos face cel mai surprinzător anunț al acetui final de an: ”Această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară!”

Dan Capatos și echipa emisiunii „Un show păcătos”, cea mai longevivă producție de divertisment a Antenei 1, și-au luat „adio” de la telespectatori. Emisiunea, un format de mare succes, s-a terminat, spre dezamăgirea miilor de telespectatori fideli.

Avem însă și o veste bună! Din ianuarie, românii pot urmări o nouă emisiune de la 23.00, de luni până vineri. Capatos nu știe dacă într-o altă formulă sau va fi același show, „cu o altă pălărie”!

Emisiunea "Un Show Păcătos" a fost ani de-a rândul preferata telespectatorilor! Seară de seară, telespectatorii au statcu ochii aţintiţi pe televizor, începând cu ora 23:00, când Dan Capatos i-a aşteptat, ca de obicei, cu cele mai tari subiecte.

"Un Show Păcătos" ne-ai oferit cel mai frumos spectacol, fragmentat seară de seară! Mulțumim!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/un-show-pacatos, iar canalul nostru de  YouTube este https://www.youtube.com/user/UnShowPacatosA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări toate înregistrările integral aici:  https://goo.gl/SD761G.

Video