Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Iuliana Pepene este pasionată de adrenalină! Ce a recunoscut frumoasa prezentatoare de la Observator

Iuliana Pepene, îndrăgita prezentatoare de la Observator, a făcut dezvăluiri de senzație în cadrul unui interviu acordat pentru campania „Vara cu 100 de idei”.

iuliana pepene, in camasa si blugi Galerie
Iuliana Pepene a făcut dezvăluiri inedite în cadrul campaniei „Vara cu 100 de zile” de la Antena 1 | Antena 1

Antena 1 a dat startul campaniei „Vara cu 100 de idei”! De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Starurile tale preferate fac dezvăluiri de senzație și propun telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

De data aceasta, cea care a acceptat provocarea campaniei „Vara cu 100 de idei” a fost chiar Iuliana Pepene, frumoasa prezentatoare de la Observator.

Iuliana Pepene, dezvăluiri inedite pentru campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Anul trecut, pandemia de coronavirus a schimbat planurile de vacanță ale tuturor. A fost și cazul Iulianei Pepene, care a decis atunci să facă lucruri pe care și le dorea de mult, dar nu a avut ocazia. Printre acestea a fost și obținerea permisului pentru categoria A!

„Cea mai memorabilă vară e cea de anul trecut, deși am stat acasă. Am putut să stau mai mult alături de cei dragi, a fost o vară mai atipică, aș putea s-o notez ca pe o vară memorabilă. Cel mai amuzant vara asta ar fi să fac un curs de pilotaj, adică să ajung să conduc un avion, că în rest le-am făcut pe toate. Cumva incredibil, dar aș face-o”, a fost dezvăluirea surprinzătoare făcută de vedetă.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Dani Oțil, dezvăluiri sincere despre trecutul său. Mesajul neașteptat transmis de prezentator

În plus, aceasta a recunoscut faptul că „toate drumurile duc către casă”, dar nu ar refuza o vacanță la mare, la munte sau în sudul Italiei.

Iuliana Pepene 

Iuliana Pepene, prezentatoarea „Observator” de la Antena 1

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a mai dezvăluit Iuliana Pepene, în cadrul campaniei „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1?

Vara, cel mai mult mă supără când nu am timp să fac lucrurile care îmi plac. Mi-aș dori să am mai mult timp pentru mine. Ce pot face oamenii vara asta? Anul trecut a fost memorabil pentru că mi-am luat permisul pentru categoria A, adică mă voi plimba cu motocicleta în voie de acum încolo. Și este o experiență foarte, foarte frumoasă, plină de adrenalină, cam îndrăzneață, trebuie să fii foarte hotărât să faci treaba asta, dar cred că trebuie să fie trecut acest lucru la wishlist. Să-l faci o data în viață. Sau poate să mergi undeva la un curs cu mașini pe listă. Dar să fie cu adrenalină”, a fost mesajul transmis de frumoasa prezentatoare de la Observator.

Urmărește clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de idei” ca să descoperi ce alte detalii a mai dezvăluit Iuliana Pepene!

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Ramona Olaru: "Cea mai memorabilă vară din viața mea s-a întâmplat după ce am divorțat"... Vara cu 100 de idei. Actrița Ilona Brezoianu: "Cele mai frumoase veri din viața mea au fost cele din copilărie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x