Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Marius Pancu: "O vară memorabilă implică un sejur pe o insulă, departe de tehnologie, de lumea modernă"

Marius Pancu este prezentatorul Observatorului de noapte. Jurnalistul a fost și el intervievat în campania "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1 și a vorbit despre ce înseamnă pentru el o vară cu adevărat memorabilă. Dintre toate locurile pe care le-a vizitat, spune că tot de Grecia se simte cel mai apropiat. Iată poveștile lui.

Marius Pancu, îmbrăcat în costum închis la culoare și cu o cămașă albă Galerie
Vara cu 100 de idei. Marius Pancu: "O vară memorabilă implică un sejur pe o insulă, departe de tehnologie, de lumea modernă" | Antena 1

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei". De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Marius Pancu: "O vară memorabilă implică un sejur pe o insulă, departe de lumea modernă, să fim doar câțiva prieteni, sau eu și marea, răsăritul și apusul"

Marius Pancu, despre cea mai memorabilă vară din viața lui: "Dacă mă întrebi de o vară globală, așa, evident că mă va duce gândul la vacanțele din copilărie. Trei luni de vacanță de vară, nu ne-am mai întâlnit cu așa ceva, cu siguranță, pentru mulți dintre noi, respectivele perioade din adolescență, din copilărie, rămân cel mai bine înglobate în mintea și sufletul nostru".

"Au fost veri memorabile cu joc și joacă, cu zile interminabile de volei, badminton, campionate cu toți prietenii, părea așa un micro-cosmos al copiilor, al tinerilor, cu siguranță sunt în continuare foarte atașat de momentele astea de vară".

"Ulterior, crescând, sigur că au fost veri memorabile, cumva, în micro-doze, câte o săptămână, câte două săptămâni. Cu siguranță, definiția unei veri memorabile pentru mine implică un sejur pe o insulă, departe de tehnologie, departe de lume, de facilitățile lumii moderne, în care să fim doar câțiva prieteni, sau eu și marea, răsăritul și apusul și niște mâncare foarte, foarte bună", a spus Marius Pancu, în cadrul interviului pentru campania Antenei 1, "Vara cu 100 de idei".

"Cel mai amuzant, vara asta, ar fi să..."

"Cel mai amuzant, vara asta, ar fi să plec în vacanțele de care ți-am povestit. Ar fi amuzant în sensul de 'funny, in an english way', e ceva ce mi-ar face plăcere, amuzant-plăcut, altminteri cred că amuzante sunt serile cu prietenii în insulele de care îți spuneam, în care voia bună își face loc la mesele noastre, iar cinele astea lungi de insulă se termină la 1, 2 noaptea după ce am 'lucrat' mușchii abdominali de la atâta râs de nu am mai știut de noi".

Marius Pancu: "Mi-ar plăcea să plec o lună și jumătate și să nu mai aud de nimeni și de nimic"

Marius Pancu a mai spus: "Mi-ar plăcea să plec o lună și jumătate de zile și să nu mai aud de nimeni și de nimic. Nu contează unde, atât timp cât are ingredientele de care îți spuneam. Soare, mare, mâncare bună și câțiva oameni apropiați alături. Cumva, nici măcar nu e o chestiune de bani pentru că am călătorit peste tot și cel mai atașat sunt, poate, de cea mai accesibilă destinație: respectiv, de Grecia".

"Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să fiu fericit în fiecare zi. Să găsesc momente de fericire, clipe în care să simt că trăiesc viața cu adevărat în fiecare zi (...). Mi-aș dori, vara asta, să înot mult, să fiu cu cei dragi, să las stresul mai așa, spre primăvară și toamnă, să nu-l înglobez în anotimpul ăsta numit 'vară', să nu mai fiu un overthinker", a mai spus prezentatorul Observatorului de noapte.

Marius Pancu: "Fericirea nu e un clișeu. E în lucrurile simple"

"Cu siguranță, vara îți dă senzația asta de libertate mai puternic decât ți-o dă alt anotimp. Ziua e mai lungă, soarele îți dă un surplus de serotonină și de avânt, de elan al vieții, sigur că îți vine să implementezi idei pe care altminteri nu le-ai lua în considerare. Da, cred că vara este anotimpul nebuniilor".

Marius Pancu a dat și o idee tuturor celor care vor să se simtă excelent vara aceasta: "În România, am văzut prea puțin lucrul acesta. Să iei un coș de picnic, o pătură, să îți iei cei mai buni prieteni și să ieși într-un parc. Chiar dacă nu poți să pleci din țară, chiar dacă nu poți să pleci la mare (...), fă lucrul acesta, du-te în parcul orașului, pe lacul din oraș, încearcă să creezi ambientul acesta frumos, să te înconjori de lucruri frumoase împreună cu cei dragi".

"Fericirea nu e un clișeu. E în lucrurile simple", a mai spus Marius Pancu.

Despre campania "Vara cu 100 de idei" de la Antena 1

Campania "Vara cu 100 de idei " începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel. Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Mara Oprea și Oana Moșneagu, despre cele mai frumoase veri ale lor. În ce loc vor pleca vara aceasta împreună

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Mara Oprea și Oana Moșneagu, despre cele mai frumoase veri ale lor. În ce loc vor pleca vara aceast... Vara cu 100 de idei. Vio, dezvăluire neașteptată despre un film cu extratereștri. Ce a mărturisit artistul de stand up c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x