Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Mihaela Călin a dezvăluit unde a petrecut o vacanță spectaculoasă: „Nu poți să înțelegi până nu ajungi acolo”

Mihaela Călin s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” și a dezvăluit care a fost cea mai frumoasă vară a sa, dar și detalii mai puțin știute de public. Ce a mărturisit îndrăgita prezentatoare de la Observator?

mihaela calin, intr-o rochie alba Galerie
Mihaela Călin s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1 | Antena 1

„Vara cu 100 de idei” este campania realizată de vedetele Antenei 1 pentru ca tu să ai o vară de neuitat. Starurile ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru ca tu să ai 100 de zile de vară la superlativ.

Citește și: 3 sfaturi practice pentru împachetarea eficientă a bagajelor de vacanță

Iuliana Pepene ne-a dat detalii despre pasiunea sa pentru adrenalină, iar Rosse Stan a dezvăluit prin ce peripeții a trecut atunci când se afla pe malul mării, dar și ce își dorește de la această vară. Acum a venit rândul ca Mihaela Călin de la Observator să ne dezvăluie care a fost pentru ea cea mai frumoasă vară.

Ce a dezvăluit Mihaela Călin pentru campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

În cadrul campaniei „Vara cu 100 de zile”, îndrăgita prezentatoare a dezvăluit care a fost vacanța pe care nu o va uita prea curând.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Cătălin Rizea a dezvăluit un detaliu neașteptat despre Adda: „Asta mă bucură enorm, îți dai seama”

„Au fost veri pe care le-am petrecut în vacanțe foarte frumoase, dar și veri pe care le-am petrecut muncind. Și îmi aduc aminte cu egală plăcere și de unele, și de altele. Cred că cea mai spectaculoasă vară pe care am avut-o a fost cea din Tunisia, pentru că Tunisia se și află din punct de vedere geografic într-un loc spectaculos, la începutul deșertului Sahara. Am văzut niște peisaje pe care le-am văzut și la televizor, dar pe care nu poți să le înțelegi până nu ajungi acolo, să le vezi cu ochii tăi. Niște experiențe senzaționale au fost, e o vacanță mai veche, cred că este de acum opt sau zece ani, dar este o vară absolut memorabilă. O altă vară de care îmi amintesc cu la fel de multă intensitate este prima mea vară petrecută la Antena 1, la Observator. Eu am reușit să ajung la Antena 1, de la Timișoara, la începutul verii, prin iunie. Și atunci, evident, fiind nou venită, mi-am petrecut toată vara lucrând. Dar a fost atât de intensă, au fost atât de multe provocări pentru mine, atât de multe lucruri noi pe care le făceam încât nu o să uit vara aia niciodată. Au fost și lucruri pe care le-am greșit, am și plecat acasă plâng de la serviciu, m-am întors a doua zi cu forțe noi. A fost o vară absolut memorabilă”, a mărturisit vedeta.

mihaela calin

Mihaela Călin de la Antena 1 s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei”

De asemenea, îndrăgita prezentatoare de la Observator a dezvăluit ce planuri are pentru această vară, dar și ce lucru amuzant ar putea să i se întâmple în perioada următoare:

„Cel mai amuzant lucru pentru mine ar fi să reușim să plecăm undeva în străinătate cu copilul. Nu avem asta în plan din mai multe motive. Ne-am temut să ne facem planuri în afara țării din cauza pandemiei, dar și pentru că Petru încă nu are doi ani și este o adevărată provocare să călătorești cu un copil atât de mic, mai ales în pandemie. Dar încet, încet ni se înfiripă o idee, să plecăm poate prin septembrie sau octombrie, când se mai eliberează. Asta cred că ar fi o nebunie maximă, total neplănuită și puțin riscantă, într-adevăr”, a zis zâmbind Mihaela Călin.

Ce alte detalii a mai dezvăluit vedeta și ce mesaj transmite telespectatorilor? Află urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de idei”.

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe AntenaPlay, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Bogdan Alecsandru: "Vara aceasta, mi-ar plăcea să le ofer copiilor mei mai mult timp și să cit... Vara cu 100 de idei. Șerban Copoț: "Am avut veri tari de tot! Și urmează să am veri și mai tari"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x