Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Vio, dezvăluire neașteptată despre un film cu extratereștri. Ce a mărturisit artistul de stand up comedy

Vio, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți din România, a decis să se alăture campaniei „Vara cu 100 de idei”. Ce dezvăluiri a făcut artistul pe care l-am putut vedea pe scena emisiunii „iUmor” de la Antena 1?

vio, in bluza albastra si pantaloni negri Galerie
Vio s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1 | Antena 1

În fiecare vară, Antena 1 este alături de public cu o campanie specială, menită să te inspire la o vacanță cu totul și cu totul deosebită. Ai „Vara cu 100 de idei” cu vedetele tale preferate, care ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru ca tu să ai 100 de zile de vară la superlativ.

De data aceasta am stat de vorbă cu Vio, celebrul artist de stand up comedy care a făcut senzație pe scena emisiunii „iUmor” de la Antena 1.

Ce a dezvăluit Vio pentru campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

În cadrul campaniei „Vara cu 100 de zile”, îndrăgitul comediant a dezvăluit care a fost cea mai memorabilă vară a sa, iar detaliile sunt savuroase:

„Cea mai memorabilă vară din viața mea a fost atunci când am început să fac stand up, cred că în vara lui 2006, când s-a lansat piesa Soulstorm a lui Patrice și am fost în Vama Veche, am stat toată vara acolo, făceam și show-uri, show-uri foarte slabe, dar râdeam mult”, a povestit acesta, extrem de încântat.

Citește și: Cele mai tari glume facute de Teo, Vio si Costel la iUmor 2020. Esti pregatit sa razi?

Nu de puține ori, Vio a fascinat publicul cu un simț al umorului ieșit din comun și idei îndrăznețe. La fel s-a întâmplat și acum, în cadrul interviului acordat pentru campania „Vara cu 100 de idei”, atunci când a fost întrebat ce lucru l-ar amuza, în lunile ce urmează:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce alte detalii a mai dezvăluit Vio în cadrul campaniei „Vara cu 100 de idei”, dar și ce idee de vacanță a oferit publicului?

„Aș merge la finala MBA, aș vrea să merg la o gală UFC și parcă un iaht mai luxos. Vreau și eu luxul ăla pe care îl merit după atâția ani. Mi-ar plăcea vara asta cel mai mult să învăț să bat la tobe, momentan știu să învârt bățul ăla, dar în rest nu știu nimic. Îmi doresc de mult asta. O idee de vacanță? Să mergeți cu balonul în Turcia, mi se pare șmecherie. Eu nu aș face asta niciodată.”

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli și alte informații despre îndrăgitul comediant.

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe AntenaPlay, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Marius Pancu: "O vară memorabilă implică un sejur pe o insulă, departe de tehnologie, de lumea... Vara cu 100 de idei. Ce a dezvăluit Teo despre stand up comedy: „Noi suntem binecuvântați ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x