Antena Căutare

Aceeaşi voce, altă faţă! Alexandru Stremiţeanu s-a jucat cu memoria juraţilor, în timp ce a "atins" fiecare notă din "Love is Untouchable"

Vă pare cunoscut? Da? Nu? Alexandru Sţremiteanu este la a doua participare la X Factor. După cum spune chiar el, a trecut printr-o transformare uluitoare. Oare juraţii îl vor recunoaşte?

"Sunt într-un proces de schimbare totală, de evoluţie", ne spune Alexandru. De când l-am văzut ultima oară, acum aproape 5 ani, a încercat să lucreze în mai multe domenii, dar este convins că muzica este calea sa.

Aceeaşi voce, altă faţă! Alexandru Stremiţeanu s-a jucat cu memoria juraţilor, în timp ce a "atins" fiecare notă din "Love is Untouchable"

Pe scena X Factor a cântat piesa "Love is Untouchable". În culise, cineva trăia, alături de el, fiecare emoţie, fiecare notă. Este vorba despre profesoara lui de canto.

Concurs la „X Factor”! Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin își caută sufletele pereche. „Astăzi sunt fiert pe fete"... O melodie dificilă a Deliei, interpretată SENZAȚIONAL la „X Factor”. Ioana Ghergină a cântat formidabil și a primit o fl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x