Antena Căutare

"Am venit să nu stau acasă". Îți sună cunoscut? Așa își făcea intrarea la X Factor, Viorel Grecu, anul trecut. A revenit în fața jurațillor și bine a făcut. Acum, și-a lansat propria piesă

Viorel Grecu, concurentul din Chișinău, care a reușit să ajungă pentru a doua oară în Bootcamp, în 2017, a mers mai departe și, acum este pe cale să-și îndeplinească visul de a deveni un artist apreciat.

Viorel Grecu, concurentul din Chișinău, care a reușit să ajungă pentru a doua oară în Bootcamp, în 2017, a mers mai departe și, acum este pe cale să-și îndeplinească visul de a deveni un artist apreciat. Elevul lui Ștefan Bănică și-a lansat prima piesă, "Anonima".

Anul trecut, a decis că-și dorește mai mult. Așadar, și-a încearcat norocul pe cont propriu, după ce, în urmă cu doi ani, tânărul a mai reușit o dată această performanță, împreună cu Max Fall, alături de care forma o trupă.

Însă, ultimii doi ani nu au trecut în zadar pentru Viorel, iar evoluția sa muzicală a fost apreciată de membrii juriului, o dată cu revenirea sa la X Factor: "Bună atitudine, bună energie, bună cântare", a mărturisit Ştefan Bănica. Ïar Delia a fost de acord: "Arăţi foarte bine, te iubeşte cameră. Cred că vei fi foarte susţinut de fete".

Și nici Carla's Dreams nu a rămas indiferent. Se pare că a știut el ceva: ”A cântat foarte bine, anul acesta chiar este un concurent X Factor”. Iubirea pentru muzică și dorința de a reuși l-au mobilizat pe Viorel Grecu, chiar dacă nu a câștigat!

Astăzi, și-a lansat propria piesă, la Neatza, în colaborare cu Dan Vozniuc, un alt artist din Chișinău. "Anonima" are toate șansele să ajungă în topuri! Noi îi ținem pumnii și la cât mai multe hit-uri, Viorel!

Ce mai face Andrei Leonte, primul câștigător X Factor. Este de nerecunoscut! Ultima imagine a artistului i-a emoționat p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x