Antena Căutare

Asta e pentru voi, doamnelor! George Balog, macho man-ul care a fermecat-o pe Delia cu muşchii săi: "Eşti exact ce trebuie"

Când te uiţi prima dată la George Balog, este imposibil să nu îi observi muşchii, tatuajele şi freza cool. Pe scurt, are tot pachetul pentru un macho man. Atunci hai să vedem cât de bine stă şi cu vocea...

Când te uiţi prima dată la George Balog, este imposibil să nu îi observi muşchii, tatuajele şi freza cool. Pe scurt, are tot pachetul pentru un macho man. Atunci hai să vedem cât de bine stă şi cu vocea...

De ce a ales să vină la audiţii, în faţa juraţilor? "Sunt convins că deţin factorul X şi simt că sunt făcut pentru muzică, pentru scenă. E ca un drog pentru mine", povesteşte cu entuziasm George.

În ultimii 12 ani a stat în Spania, dar acum e mai hotărât ca niciodată să devină cunoscut în România şi să demonstreze că are talent. "Toată lumea mă întreabă de ce am plecat de acolo. Eu am simţit că aici e chemarea mea", recunoaşte George.

Extrem de sexy, carismatic, dar şi foarte sensibil. O combinaţie interesantă, nu?

Înghite în sec şi face semn că e pregătit pentru show. George arată că are "sangre caliente" pe ritmurile piesei "Ay vamos", a lui J. Balvin, iar Delia, Bănică şi Brenciu îi fac o propunere. Este de acord să facă parte dintr-un grup? E singura variantă pe care o are dacă îşi doreşte 3 de DA. "Eşti exact ce trebuie într-o trupă de doi. Ai nevoie de o fată", e de părere Delia.

George acceptă şi fără să stea pe gânduri, aşa că merge mai departe în competiţie!

Şi Deea Ienciu are nevoie de un partener de trupă, ea şi George Balog poate n-au urcat întâmplător pe scenă în seara asta.

Nepoatele părintelui Galeriu vin pe scena X Factor! Arată ca la 20, dar nu o să le ghiceşti niciodată vârsta reală... Robin Hood a lăsat pădurea pentru scena de la X Factor! Ștrengarul Ionuț Cătălin Constantin a făcut o sală întreaga să a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x