Antena Căutare

Atmosferă INCENDIARĂ și o surpriză uriașă pentru public! Vlad Bișu a făcut show cu hitul "Can't Hold Us", în varianta românească!

Atmosferă incendiară în cel de-al optulea sezon al emisiunii „X Factor”! De data aceasta, spectacolul a fost făcut de Vlad Bișu, un tânăr de 20 de ani din București!

Concurentul și-a făcut apariția pe scenă și s-a apucat să cânte super hitul "Can't Hold Us", interpretat de Macklemore și Ryan Lewis.

Doar că pe la mijlocul piesei a apărut și o surpriză uriașă: Vlad Bișu a introdus în melodie și versuri românești, iar publicul a fost în delir!

Nici Mihai Bendeac nu s-a putut abține și a dansat întruna, semn că atmosfera chiar a fost una de senzație la „X Factor”!

Vlad Drăgulin s-a asigurat că întregul moment este filmat și a urmărit fiecare mișcare a concurentului cu o cameră video!

Timpul s-a oprit când a apărut Evelina, cu ursulețul de pluș în brațe! Puștoaica de 15 ani i-a uimit pe toți cu o voce d... S-a făcut liniște! Ioana Strugariu i-a lăsat mască pe toți! Reacții de milioane din partea juraților „X Factor”! „Ai cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x