Antena Căutare

"Bă băiatule ești o comoară!", asta i-a spus Ștefan Bănică, după ce și-a terminat prestația! Mihai Nechifor a făcut senzație și pe Facebook

Deşi se consideră o fire pesimistă, Nechifor Mihai Emilian a decis să vină la X Factor, încurajat de mama sa, care l-a susţinut dintotdeauna.

Spune despre el că este o fire pesimistă, dar se pare că uită că are talent cu carul. Nechifor Mihai Emilian a venit timid pe scena X Factor, dar finalul a fost glorios.

S-a prezentat în fața juriului cu melodia interpretată de Years & Years - Eyes Shut și și-a adjudecat numeroase laude și aplauze: "Bă băiatule ești o comoară!", i-a spus Ștefan Bănică.

Asaltat de laude și de la prietenii de pe Facebook, concurentul a ținut să le mulțumească tuturor.

”Aveti aici prestatia mea din seara aceasta!Nu am cuvinte sa exprim bucuria pe care o simt atunci cand primesc mesajele voastre de sustinere!!!Nu pot sa spun decat:VA MULTUMESC!!!”, a scris Mihai pe internet.

Explozie de culoare, muzică, dans și replici savuroase la debutul noului sezon „X Factor”... Succes uriaș! Membrii trupei ”Years&Years” l-au felicitat public pe Emilian Mihai, concurentul care le-a interpretat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x