Antena Căutare

Bernice, invata de la Nord X: echipele adevarate castiga... din prima!

Tudor, Flavia si Surany, nordicii blonzi. Bernice si Laurentiu, copiii temperamentali. Toti sunt groaznic de emotionati. Se bat pentru ultimul loc!

Bernice, invata de la Nord X: echipele adevarate castiga... din prima! Galerie
Vikingii nordici: Tudor, Flavia si Surany, singurii care chiar se simt o trupa

Uneori, cand spui DA, nici nu stii la ce te inhami. E cazul celor doi pustani, Laurentiu Barzoi si Bernice Chitiul. Orice ar face, nu par sa se puna de acord. Dupa o zi intreaga de repetitii, domnisoara a schimbat modul de interepetare. Dar e in regula, pentru ca “Mi-am dedicat toata ziua de ieri, am zis ca stau cu el pana dimineata, numai sa invete”. Asa o domnisoara binevoitoare... “Dar daca el nu poate, nu e vina mea”. Pardon, ce ziceam?!

S-au prezentat totusi, impreuna, in fata Deliei si a lui Mitza. In rochita rosie cu pantofiori cu... ciucuri, Bernice l-a luat de mana pe Laur si au cantat. “I Want to Spend My Lifetime Loving You”, versiunea in duet a lui Erik Santos si Sheryn Regis. Elegant, cu papion si freza impecabila, pustiul a fost fidel melodiei. Bernice, asa cum ne-a obisnuit, a.. ornamentat-o. Lui Mitza i-a placut. “Astia mici au trait ma, erau ca pe scena, Romeo si Julieta!”. Asta inseamna sa iti versi emotiile negative in muzica si sa le purifici cu fiecare acord.

In bootcamp, celor trei blonzi ramasi, Tudor Gliga, Flavia Hojda si Surany Botond, li s-a propus sa mearga mai departe ca trupa. Au acceptat, cu zambetul pe buze, asa ca au fost denumiti Nord X si trimisi Deliei. La urma urmei, cine poate sa isi dea mai bine cu parerea, decat experta noastra cu cosite blonde? Cei trei au ales “Got My Mind Set On You” si au adus buna dispozitie cu ei. Mitza e incantat: “Dintre toti, voi chiar ati aratat ca un grup. Si ati cantat foarte bine!”.

Moment decisiv. Mai e un singur loc in echipa cu care Delia va merge in galele live. Invingatorii sunt Nord X, pe care jurata i-a pacalit atat de tare, incat nu le vine sa creada. Surany e teribil de emotionat, nu-si mai poate controla lacrimile. Nici macar cand a cerut-o in casatorie pe iubita sa, chiar pe scena X Factor, nu a fost atat de coplesit. Dar sunt lacrimi de fericire.

Spre deosebire de cele ale lui Laurentiu, care, impreuna cu colega Bernice, are parte de alte vesti. Drumul lor la JHV X Factor s-a incheiat...

...pentru a continua, in galele live! Dupa o discutie cu Bittman, Delia si colegul jurat au vorbit cu toata lumea. Lucrurile nu puteau ramane asa. Cei doi tineri, reuniti sub numele de 2 B, mai au o sansa. Laurentiu a fost cel mai emotionat de rasturnarea de situatie: "Va multumesc. Aici m-ai facut sa ma simt cu adevarat un artist!".

Eliminare surprinzatoare: "Pe tine, cu vocea ta suava, un public de hiene te mananca de vie"... Duminica viitoare, prima editie a galelor live: vezi cine sunt finalistii Deliei, lui Cheloo si lui Bittman!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x