Antena Căutare

Concurenții X Factor, repetiții alături de invitații speciali din marea finală de vineri, de la 20.00, la Antena 1

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câștiga finala X Factor sezonul 9, vinerea aceasta, de la 20.00, la Antena 1, dar pentru ca acest lucru să fie posibil, fiecare grupă își pregătește momentul până la cele mai mici detalii.

Marea finală de vineri, de la 20.30, la Antena 1 Galerie
Concurenții X Factor, repetiții alături de invitații speciali | Antena 1

Vineri, 18 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9. Aceștia vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special, nume importante din lumea muzicală din România.

Pentru ca totul să fie perfect în seara marei finalei X Factor sezonul 9, concurenții au petrecut ore în șir la repetiții, iar fiecare dintre aceștia a pregătit trei momente pentru ultima etapă din concurs.

Citește și: Zi de relaxare pentru concurenții X Factor, înainte de finala de vineri, de la ora 20.00, la Antena 1

Cine sunt invitații din marea finală X Factor 2020

Cei patru băieți de la Super 4 au cunoscut-o pe Raluka, cea alături de care vor avea un moment special, dar vor interpreta și o melodie alături de mentorul lor, Florin Ristei. Acesta a adus și întăriri, în persoana fratelui său, Dan.

Delia a avut o provocare în a găsi un invitat special cu o voce care să se potrivească perfect cu cea a Soniei Mosca, însă rezultatul este unul care se anunță spectaculos: Sonia va avea un duet cu Monica Anghel.

Pentru a pune în valoare emoția și acuratețea care au scos-o în evidență pe Andrada Precup, Ștefan Bănică i-a invitat pentru un duet pe Damian Drăghici și Adrian Daminescu, iar Adrian Petrache și Loredana au repetat pentru momentul special al finalei alături de nimeni altul decât unchiul acestuia, Florin Salam.

Care vor fi alegerile lor muzicale și cine îi va cuceri pe cei de acasă telespectatorii vor afla vineri, de la 20.00, la Antena 1, în marea finală a celui de-al nouălea sezon.

Câștigătorul va fi desemnat prin vot, iar admiratorii își pot susține favoritul cu un sms la numărul 1313 cu numele acestuia: Andrada, Adrian, Sonia sau Super 4.

Finală X Factor, Vineri 18 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1

Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Fina... Finaliști X Factor 2020. Super 4, italienii care au „dinamitat” scena cu prestațiile lor. Vezi momentele care i-au adus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x