Antena Căutare

Concurenții X Factor, sursă de inspirație pentru jurați. Delia cântă „Ce are ea” în varianta lăutărească

Concurenții „X Factor” sunt o sursă de inspirație pentru jurații  în fața cărora se prezintă, în fiecare vineri, de la 21.15, la Antena 1. În urma unei astfel de întâlniri s-a născut și un remake al melodiei ”Ce are ea”.

Concurenții „X Factor” sunt o sursă de inspirație pentru jurații în fața cărora se prezintă, în fiecare vineri, de la 21.15, la Antena 1. În urma unei astfel de întâlniri s-a născut și un remake al melodiei ”Ce are ea”.

O tânără artistă de muzică populară din Brașov, care de la 14 ani cântă la nunți și botezuri, a vrut să se reinventeze pe scena „X Factor”, astfel că s-a prezentat cu un cântec dintr-un repertoriu nou pentru ea. ”Am ales melodia <Ce are ea>, care mie îmi place foarte tare”, a explicat Ioana Suciu în fața celor patru jurați.

Ascultând-o, Delia a fost însă inspirată să refacă acest cântec deja cunoscut pentru toată lumea într-o altă notă. Folosindu-se de inflexiunile caracteristice muzicii lăutărești, artista a transformat complet melodia ”Ce are ea”, iar cei prezenți au fost încântați de rezultat.

”N-am copilărit între lăutari, deși... am făcut liceul la <Dinu Lipatti>, unde erau foarte mulți. Stilistica asta nu este pentru oricine... pune-l pe Brenciu să cânte așa ceva... S-ar putea ca Ștefan să poată, dacă vrea. Carla, nu! Nu se <murdărește> cu așa ceva”, a glumit Delia.

Telespectatorii vor putea asculta varianta finală a noii piese în ediția de vineri, 22 septembrie, a emisiunii „X Factor”, de la ora 21.15, la Antena 1.

Foto. Aşa arăta Mikayla Kachur, adolescenta-curcubeu care i-a vrăjit pe jurații de la "X Factor" cu ukulele și... Îţi mai aduci aminte de piesa "Coji de portocale"? Cristian Nistor face încă o încercare în lumea muzicii. ”X ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x