Antena Căutare

Delia bate record după record! Piesa "Da, mamă" are peste 800.000 de vizualizări în doar 24 de ore

Nimic nu o mai poate opri! Delia şi-a propus să se reinventeze anul acesta şi a reuşit din plin! Hiturile sale fac furori pe Internet şi se aud în toate colţurile ţării.

Nimic nu o mai poate opri! Delia şi-a propus să se reinventeze anul acesta şi a reuşit din plin! Hiturile sale fac furori pe Internet şi se aud în toate colţurile ţării.

Jurata X Factor poate să se laude cu faptul că doboară orice barieră:

Prima oară a fost recordul stabilit cu melodia “Pe aripi de vânt” – prima piesă care a staționat 21 de săptămâni pe locul I în topul MediaForest România de la înființarea acestuia.

Apoi a venit “Cum ne noi”, single-ul pe care îl cântă alături de Carla’s Dreams. Este prima piesă în limba română care a depășit pragul de 10 milioane de vizualizari pe Youtube în mai puțin de o lună de la lansarea acesteia și 15 milioane de vizualizări în mai puțin de o lună și jumătate.

Dar asta nu e tot! "Da, mamă" a reuşit să adune peste 800.000 de vizualizări în mai puţin de 24 de ore de la lansare.

"Da, mamă, bem în cinstea ta! Și fiindcă a bătut recordul Delia", a scris Mihai Morar pe pagina personală de Facebook, imediat după ce artista a fost invitată la Radio ZU.

Delia este mereu o apariţie surprinzătoare

Delia, jurata X Factor, show total la Radio ZU! Piesa "Da, mamă" s-a auzit live pentru prima dată... Alessio Paddeu şi Alexandra Crişan au talent la puterea X! Foştii concurenţi X Factor, moment emoţionant pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x