Antena Căutare

Dezvăluire de senzație la X Factor. Delia: „ M-am îndrãgostit foarte tare de el şi m-am gândit sã nu mã mai duc la concerte. ”

Seara aceasta este seara marilor dezvãluiri pe platoul „X Factor”, emisiune difuzatã începând cu ora 20:00, la Antena 1. Provocaţi de o tânãrã concurentã de doar 15 ani, originarã din Republica Moldova, care le-a mãrturisit cã îşi doreşte foarte mult sã aibã propria ei emisiune tv, cu invitaţi din showbiz, juraţii au acceptat sã rãspundã sincer la câte o întrebare venitã din partea acesteia.

Astfel, printre curiozitãţile tinerei domnişoare s-a numãrat şi una referitoare la Delia, pe care Valentina a întrebat-o dacã s-a îndrãgostit vreodatã atât de tare, încât sã se gândeascã sã se lase de muzicã. „M-am îndrãgostit foarte tare la un moment dat şi m-am gândit sã nu mã mai duc la concerte. Dar nu m-am gândit sã mã las de muzicã. Am vrut sã renunţ la câteva concerte pentru acea dragoste minunatã pe care o am şi în secunda asta!”, a mãrturisit jurata „X Factor”, în aplauzele întregii sãli. Ce curiozitãţi a mai avut tânãra moldoveancã şi, mai ales, ce mãrturisiri au mai fãcut juraţii „X Factor”, rãmâne de vãzut disearã, de la 20:00, la Antena 1.

Marți, de la 20:00, la Antena 1, Un susținător ajunge din culisele X Factor direct pe scenă... Închide ochii şi vei crede că pe scena X Factor a venit Alanis Morissette. NU, este Rodica Olisevschi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x