Antena Căutare

Direct din culise: Ce inseamna sa organizezi un show la puterea X!

Sa organizezi un show la puterea X nu e un lucru usor! Cu o zi inainte de startul auditiilor cu juriul, echipa din spatele emisiunii X Factor munceste de zor pentru ca totul sa fie perfect. Chiar si cele mai mici detalii conteaza: cum sa fie asezate panourile, reglarea sunetului, a camerelor de filmat, cate cabluri sunt necesare si de cate cafele au nevoie "baietii" pentru randament maxim!

Producatorul e "zbirul", cel care se plimba peste tot si este atent la cele mai mici detalii; cameramanii isi monteaza instrumentele; si ei sunt agitati, vor ca imaginile"prinse" sa surprinda cele mai inedite momente; altii lucreaza la inaltime, pe schele, pentru a monta materialele necesare sau pentru a se ocupa de decoruri. Se fac sedinte din ora in ora. Se impart pareri si idei si fiecare stie ce are de facut.

"Stupul" si concurentul-surpriza!!!

E agitatie mare, dar staff-ul nu pare sa fie deranjat de asta. Cornel Puscasu, sau "Cornelus", cum il alinta prietenii din regie, a fost, anul trecut, concurent la X Factor. A facut parte din trupa "Refresh" si a ajuns pana in gala a patra. Anul acesta, s-a alaturat din nou echipei, insa de data aceasta in calitate de angajat!!! "Musical Runner", mai exact. In traducere, cel care se ocupa de partea muzicala a show-ului. Cornelus nu si-a pierdut entuziasmul si ne arata cu fiecare ocazie ca are talent. La probele de sunet, s-a bagat si la un cantecel, doua: "Hound Dog", venita de la Elvis Presley, si "I got you" de la James Brown.

"Ce inseamna un show la puterea X pentru noi? Multe tigari fumate, multe cafele baute, multe nopti nedormite, insa si multa distractie. Muncim mult, insa nu ne pare rau, vrem ca totul sa fie perfect", a dezvaluit unul dintre tehnicieni.

"Cred ca anul trecut s-au baut peste 20 de kilograme de cafea. Avem nevoie de energie!"

[nggallery id=11]

Britney Spears e gata de X Factor!!!... X Factor, Cluj: Am fost jurati, am pus reflectoarele, am probat muzica! 3,2,1...START!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x