Antena Căutare

Dramatism extrem. Horia Brenciu are doi dueliști, iar Delia a rămas fără un muschetar. Marcel vs. Loredana și Emilian e out!

Sita a cernut încă o dată în această seară. Emilian Nechifor a părăsit competiția, în vreme ce Delia și Carla's Dreams dau trei dinte cei patru finaliști

Sita a cernut încă o dată în această seară. Emilian Nechifor a părăsit competiția, în vreme ce Delia și Carla's Dreams dau trei dinte cei patru finaliști.

Emoții uriașe pe scena X Factor. Cea de-a doua etapă de votare prin intermediul sms-urilor a scos din cursă un alt concurent și a trimis la duel alți doi. Primii finaliști ai X Factor 2016 sunt Alex Mladin, Raul Erengep și Olga Verbițchi.

În duel se vor lupta Loredana Anghelache și Marcel Roșca, ambii concurenți făcând parte din echipa lui Horia Brenciu, ceea ce înseamnă că efervescentul jurat va avea, la rându-i, un reprezentant în ultimul act al show-ului.

Final apoteotic în cea de-a doua parte a semifinalei. Alex Mladin a mai făcut un pas către finală: „Măi, ALex, ești o ma... X Factor 2016 și-a ales finaliștii! Olga, Raul, Alex și Marcel sunt cei patru fantastici !...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x