Antena Căutare

E autodidactul perfect. Un băiat și o chitară. Plus o melodie personală superbă: „O să fac furori și o să-i fur fanii lui Carla's Dreams”

Adrian și Carla's au multe puncte în comun. Vin din aceeași zonă a Europei și sunt foarte talentați. Diferența e făcută de succes. Adrian caută să îi calce pe urme și la acest capitol ilustrului său idol, ba chiar și-a propus să-l lase pe jurat fără fani în viitor

Adrian și Carla's au multe puncte în comun. Vin din aceeași zonă a Europei și sunt foarte talentați. Diferența e făcută de succes. Adrian caută să îi calce pe urme și la acest capitol ilustrului său idol, ba chiar și-a propus să-l lase pe jurat fără fani în viitor.

Feciorul de 18 ani din Chișinău i-a declarat „război” lui Carla's, însă „adversarul” său nu știe încă acest lucru: „O să fac furori. O să-i fur toți fanii. O să vedeți”, promite concurentul din Republica Moldova.

Melodia aleasă nu este una cunoscută, ci una compoziție proprie, iar decizia artistului care a învățat să cânte de pe internet pare să fie una foarte bună.

Oaaaau, Antonia a venit la X Factor!!! Dani nu s-a putut abține: „Ce cauți aici?”. În realitate se numește Adela Ciocan ... Francesca, o copilă recomandată de... familie. Sensibilitate și talent cu carul într-o micuță de 14 ani, care i-a lăsat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x