Antena Căutare

Eşti din Bucureşti? Dovedeşte şi tu că ai FACTORUL X! Jurații sunt în căutarea următorului câștigător. Iată CÂND şi UNDE au loc preselecţiile X Factor în Capitală pentru noul sezon

Jurații X Factor” au început deja căutările pentru a descoperi cine va fi câștigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii.

Jurații X Factor” au început deja căutările pentru a descoperi cine va fi câștigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii.

Toți cei interesați se pot înscrie pe http://casting.a1.ro/xfactor/, apoi aceștia sunt selectați de o echipă de specialiști, care au în vedere calitățile lor artistice. Doar cei selectați ajung apoi în prima etapă oficială a audițiilor, care au loc în mai multe orașe din toată România, dar și la Chișinău.

În total, nu mai puțin de 10.000 de kilometri sunt parcurși anual de echipă pentru a găsi vocea care are ”factorul X”, adică ar putea înconjura de trei ori România, pe lungimea granițelor! Iată unde se va afla echipa ”X Factor” în perioada următoare pentru preselecții:

19, 20, 21 și 22 aprilie – București
25 aprilie – Cluj
26 aprilie – Chișinău
27 aprilie - Oradea
28 aprilie - Iași
29 aprilie - Timișoara
30 aprilie - Galați
1 mai - Sibiu
2 mai - Brașov
3 mai - Craiova

În cel de-al șaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor” după ce în 2013 a câștigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu și Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, iar în 2016 Carla’s Dreams a descoperit ”factorul X” în Olga Verbițchi.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x