Antena Căutare

eXtra Factor 2021, episodul 14. Ilona Brezoianu vă prezintă cele mai amuzante momente de la filmările X Factor 2021

Ilona Brezoianu te ia în culisele emisiunii X Factor și îți prezintă cele mai amuzante momente surprinse la filmări. În episodul 14, Ilona Brezoianu o convinge pe Delia să ia masa împreună.

eXtra Factor 2021, episodul 14. Ilona Brezoianu vă prezintă cele mai amuzante momente de la filmările X Factor 2021 Galerie
eXtra Factor 2021, episodul 14. Ilona Brezoianu vă prezintă cele mai amuzante momente de la filmările X Factor 2021 | Antena 1

Ilona Brezoianu te aduce în culisele X Factor și îți arată cele mai amuzante momente de la filmările show-ului. De această dată, actrița a reușit să o convingă pe Delia să ia masa împreună.

Ilona Brezoianu o convinge pe Delia să ia masa împreună, în episodul 14 din eXtra Factor 2021

Ilona Brezoianu a reușit să o convingă pe Delia să ia masa împreună, lăsând-o chiar pe ea să aleagă restaurantul la care să mănânce. Acestea au avut parte și de un schimb de replici foarte amuzant.

„Dacă puteți să mă băgați până în Backstage, vă rog. Am fost bolnavă și am rămas cu sechele și nu-mi mai vine să lucrez. M-ai făcut să-mi fie rău, eu abia mi-am revenit din boală, cred că mi-a revenit iar răul”, a spus Ilona Brezoianu în culisele X Factor, unde a vorbit cu staff-ul emisiunii.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 12. Ilona Brezoianu încearcă o nouă afacere. Naomi Hedman s-a aprovizionat de la piața pentru o ciorbă

„Sunt terminată. Mă duc, pa, băieți. Cursă specială. La mine la mașină nu e așa, ce e cu schimbătorul ăsta. Eu mă duc acasă, gata. Dacă te oprește poliția să nu dai talonul de la mașină, dai talonul de pensie”, spune ea după ce a condus o mașină mare.

Delia și Ilona au hotărât să meargă împreună la masă, să mănânce.

„Mărită-te cu el. Îți place să fie Bad Guy sau good guy? Mă duc să mănânc”, spune Delia.

„Carne mănânci?”, o întreabă Ilona pe Delia.

„Mănânc. Hai să mâncăm”, o invită Delia.

„Merg cu mașina ta?”, întreabă Ilona surprinsă de invitația primită.

Vizionează episodul 14 întreg din eXtra Factor pe AntenaPlay.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 13. Ilona Brezoianu te invită în culisele X Factor, dar și la ea în sufragerie

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 26 noiembrie. Grupurile Deliei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare... The Jazzy Jo Experience, Omajii și Raze de lună merg mai departe în Battle-urile X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x