Antena Căutare

eXtra Factor 2021, episodul 16. Ilona Brezoianu s-a apucat de cântat. Cum sună vocea ei live, în culisele X Factor 10

Ilona Brezoianu te ia în culisele X Factor 2021 și îți arată cele mai amuzante momente de la filmările emisiunii de la Antena 1. În episodul cu numărul 16, Ilona se apucă de cântat.

eXtra Factor 2021, episodul 16. Ilona Brezoianu s-a apucat de cântat. Cum sună vocea ei live, în culisele X Factor 10 Galerie
eXtra Factor 2021, episodul 16. Ilona Brezoianu s-a apucat de cântat. Cum sună vocea ei live, în culisele X Factor 10 | Antena 1

Ilona Brezoianu te ia în culisele show-ului X Factor, de unde îți arată cele mai amuzante momente de la filmări. Iată că, în această ediție, Ilona s-a apucat de cântat și le dă lecție concurenților care au ajuns în Battles.

Ilona Brezoianu s-a apucat de cântat în eXtra Factor, episodul 16. Cum sună vocea ei live

Ilona Brezoianu e plină de surprize. De această dată, ea nu a mai ținut cont de nimic și s-a apucat de cântat și le-a arătat tuturor cum sună vocea ei live, iar audiția a fost una foarte bună.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 14. Ilona Brezoianu vă prezintă cele mai amuzante momente de la filmările X Factor 2021

„Felicitări pentru tot ce faci. E mișto. Ce etapă e acum? Deci Battle-uri se numesc. Florin nu știe. Lasă că aleg eu pentru tine. Vă rog eu frumos, aveam shooting aici și mi l-ați întrerupt. Vreți încălzire, Ilona, spune-ne. Nu vă încălziți de capul vostru. Lăsați alcool-ul, nu mai fumați. Vedeți ce voce cristalină am eu”, le arată ea concurenților, după ce are o discuție cu Florin Ristei în cabina juratului.

„Eu nu simt pe voce piesa. Eu ascult rap, manele. Zi ce vrei că eu fac duet. Eu ți-am zis că nu treci mai departe, dar uite că ai trecut”, mai spune Ilona Brezoianu.

„Tu nu ai văzut că ai momente când falsezi? în concerte. Nu m-ai scos la masă”, îl ceartă actrița pe Florin Ristei.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 13. Ilona Brezoianu te invită în culisele X Factor, dar și la ea în sufragerie

Vizionează episodul 16 întreg din eXtra Factor pe AntenaPlay.

În episodul trecut de eXtra Factor, Ilona Brezoianu a ținut dietă cu amandine.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 10 decembrie. Nick Casciaro a emoționat o sală întreagă cu piesa „Unchained melody”, în etapa de Battles... Cum arată iubita lui Nick Casciaro, concurentul X Factor din grupa Loredanei. Cântărețul iubește o italiancă superbă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x