Antena Căutare

eXtra Factor 2021, episodul 7. Ilona Brezoianu face nuntă la X Factor și îți arată cele mai amuzante momente din culise

În cel mai nou episod eXtra Factor 2021, Ilona Brezoianu face nuntă cu Florin Ristei. Actrița te ia în culisele show-ului și îți prezintă cele mai amuzante momente de la filmări.

Ilona Brezoianu a făcut nuntă la X Factor. Aceasta a apărut în rochie de mireasă la eXtra Factor, episodul 7 Galerie
Ilona Brezoianu a făcut nuntă la X Factor. Aceasta a apărut în rochie de mireasă la eXtra Factor, episodul 7 | Antena 1

Ilona Brezoianu și-a organizat nunta cu Florin Ristei la X Factor, în timpul pauzelor de filmare. Actrița a făcut pregătiri intense pentru acest moment, dar totul a ieșit ca la carte.

Ilona Brezoianu a făcut nuntă la X Factor alături de Florin Ristei în episodul 7 din eXtra Factor 2021

Ilona Brezoianu și-a organizat nunta la X Factor alături de Florin Ristei, în cea mai nouă ediție eXtra Factor 2021. S-a pregătit intens pentru acest moment și a îmbrăcat rochia de mireasă pe care a purtat-o cu mândrie și încredere.

Actrița l-a așteptat pe juratul X Factor cu florile în mână, pregătită să-i dea marea veste - urmează să se căsătorească.

„Doamne, am emoții astăzi, este o zi mare și importantă pentru mine și pentru Florin. El încă nu știe ce surpriză i-am pregătit. Abia aștept să mă vadă și sper să se bucure și el împreună cu mine, să strângem fonduri și bani. Toată lumea de la X Factor e invitată”, spune ea la începutul episodului.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 6. Ilona Brezoianu aduce cele mai amuzante momente din culisele X Factor sezonul 10

„De ce nu mi-ai spus că facem nunta, că luam și eu costumul cel bun. Ești frumoasă, bravo. E de bine, nu plânge”, îi spune Florin Ristei, după ce o vede îmbrăcată în mireasă.

„Eu sunt și nașa lor”, le spune Loredana.

„Eu vin cu sunetul, iubita mea”, le spune Ștefan Bănică care i-a cununat.

„Nașa stă lângă mireasă, de fapt lângă mire”, spune Loredana.

„O înrămez și o pun bine”, spune Ilona, după ce li s-a făcut o poză.

„Traian, vrei să o iei în căsătorie pe această femeie?”, întreabă Ștefan Bănică mirele.

„DA”, răspunde el.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 4. Ilona Brezoianu te ia în culisele emisiunii și îți prezintă cele mai amuzante momente de la filmări

„Vrei să o iei în căsătorie pe roaba lui Dumnezeu Roxana?”, mai întreabă el o dată.

„DA”, răspunde Florin Ristei din nou.

„Roaba lui Dumnezeu Roxana, îl iei în căsătorie pe robul lui Dumnezeu, Traian?”, o întreabă Ștefan Bănică pe Ilona.

„DAAA”, țipă ea.

„Vă declar soț și soție”, spune Ștefan Bănică.

„Să fie într-un ceas bun”, le mai spune juratul.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 3. Ilona Brezoianu, momentele de amuzament din culisele X Factor 10

După ce nunta s-a finalizat, Ilona Brezoianu a rămas la masă, așteptând darurile invitaților, însă a descoperit faptul că aceștia sunt destul de zgârciți, iar ea nu simte ca ar mai trebui să continue căsnicia cu Florin Ristei.

„Are o gaură, nu știu ce are. E goală. Florine, vezi că plânge masa, e gol. Puneți aici, că miroase a sărăcie aici. E coaja, e gol, aer curat. Am probleme cu dansul, e greu să fii mireasă și e trist. Am făcut o greșeală. Vreau să o repar și să-mi găsesc alt mire, nu mai vreau. Am 24 de ore să mă răzgândesc, nu-l mai vreau. Gata. Ne revedem când ne-am întâlni”, mai spune Ilona, în încheiere.

Vizionează episodul întreg din eXtra Factor pe AntenaPlay.

Despre noul sezon X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 8 octombrie. Flow Fusion: ADN, Krem și Mistah White show de zile mari. Mișcările și versurile care au sur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x