Antena Căutare

Final apoteotic în cea de-a doua parte a semifinalei. Alex Mladin a mai făcut un pas către finală: „Măi, ALex, ești o mare surpriză!”

A fost salvat de public de fiecare dată, dar el nu le-a înșelat așteptările. De la revenirea printre concurenți, Alex a fost din ce în ce mai bun, iar totul a culminat cu cea de-a doua piesă din semifinală

A fost salvat de public de fiecare dată, dar el nu le-a înșelat așteptările. De la revenirea printre concurenți, Alex a fost din ce în ce mai bun, iar totul a culminat cu cea de-a doua piesă din semifinală.

Delia are de ce să fie mândră. Discipolii săi au avut o nouă seară de grație. Alex Mladin a închis seria a doua din semifinale și a făcut-o la cel mai înalt nivel, reușind una dintre reprezentațiile de referință ale actualului sezon de X Factor.

Chiar dacă a fost cuprins de emoții, concurentul a demonstrat că prezența sa în această fază a show-ului e pe deplin meritată.

Prințesa de pe scena „X Factor”. Cine nu credea, acum a văzut și a auzit! Un „Hello” perfect de la Loredana Anghelache!... Dramatism extrem. Horia Brenciu are doi dueliști, iar Delia a rămas fără un muschetar. Marcel vs. Loredana și Emilian e ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x