Antena Căutare

Finala X Factor 2017. Clar, are Factorul X! Jeremy Ragsdale a adus iubirea şi nebunia pe scenă. "When a Man Loves a Woman" s-a ascultat cu piele de găină: "Vă iubesc pentru tot"

A fost, încă de la audiţii, concurentul preferat al juraţilor, talentul său fiind unul de necontestat. Deşi este american, Jeremy Ragsdale a intrat în sufletele românilor iar Horia nu putea fi mai mândru de elevul său.

FINALA X FACTOR 2017. A fost, încă de la audiţii, concurentul preferat al juraţilor, talentul său fiind unul de necontestat. Deşi este american, Jeremy Ragsdale a intrat în sufletele românilor iar Horia nu putea fi mai mândru de elevul său.

"Bravo, nebunule! O tehnică vocală impresionantă, nici nu avem ce comenta. Anul acesta finală se desfăşoară între profesionişti, clar", spune Ştefan, completat de Carla's: "Îmi doresc din suflet să câştige Ad Libitum, dar promit că nu o să mă oftic dacă nu se va întâmpla. A fost un moment minunat". "Mie mi se pare că noi ar trebui să fim pe scenă cu el", explică şi Delia.

Finala X Factor 2017. Mai frumos de atât nu se putea. Cei patru băieţi de la Ad Libitum au cântat "Bohemian Rhapsod... FINALA X FACTOR 2017. Publicul a decis! Jeremy Ragsdale a câştigat cel de-al şaptelea sezon X Factor. Pentru prima oară,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x