Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Adrian Petrache și Loredana, show plin de pasiune: „A fost un moment cum n-am mai văzut pe această scenă”

Adrian Petrache a cântat alături Loredana în Finala X Factor 2020 o piesă ale cărei versuri au fost compuse chiar de jurată. Momentul a fost unul pasional și a reușit să pătrundă în sufletele privitorilor.

Adrian Petrache, pe scena X Factor 2020, împreună cu Loredana Galerie
Adrian Petrache, în duet cu mentorul său, Loredana, pe scena X Factor 2020 | A1.ro

Al doilea moment al lui Adrian Petrache din Marea Finală X Factor 2020 a fost împreună cu metorul său, Loredana, despre care are numai cuvinte de laudă.

Adrian Petrache s-a declarat încântat de devotamentul Loredanei și mărturisește că l-a ajutat extrem de mult.

„E foarte implicată. M-am dus la ea să repetăm și am stat 7 ore”, a spus Adrian Petrache despre mentorul său.

Adrian Petrache și Loredana, show de excepție în Finala X Factor 2020

Loredana a compus versurile pe o muzică armenească iar piesa, în primă audiție, s-a potrivit mănușă pentru duetul ei cu finalistul Adrian Petrache.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Finală

Pe linia melodică a piesei armenești „Sire qez lianam” și cu versuri în limba română, Loredana și Adrian Petrache au creat pe scena X Factor 2020 un moment memorabil.

Voce, mișcare scenică și senzualitate sunt cele trei cuvinte care definesc momentul Loredanei cu Arian Petrache.

Delia, despre duetul Loredanei cu Adrian Petrache: „A fost un moment cum n-am mai văzut la X Factor”

„Simt că noi aici ne-am înfierbântat. A fost un moment cum n-am mai văzut la X Factor. E pentru prima oară când vedem un moment cu asemenea încărcătură. A fost pasiune”, a comentat Delia momentul.

Îl poți vota pe Adrian Petrache pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul „Adrian”. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

Citește și: Concurenții X Factor, repetiții alături de invitații speciali din marea finală

„Adrian are stofă de învingător și nu m-a sedus doar pe mine, ci pe toți care l-au văzut și pe ceilalți jurați. Este acel tip de artist pe care nu dai doi bani când îl vezi, dar când deschide gura se întâmplă o magie! E băiatul care a venit fără nicio șansă și care vrea să spargă tiparele, el nu vrea să imite pe nimeni! Aștept să fie o seară extraordinară, în care să avem parte de emoții extraordinare, de energie, să ne bucurăm, să fie o seară glorioasă pentru că încheie acest sezon care a fost de neoprit și orice se întâmplă, arată că suntem puternici și că suntem învingători!”, a spus Loredana la începutul Finalei.

Finala X Factor 2020. Sonia Mosca și Delia, moment magistral în limba română: „Aveți o chimie aparte”... Finala X Factor 2020. Sonia Mosca a lăsat publicul fără cuvinte: „Sunteți pregătiți pentru o furtună muzicală?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x