Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Sonia Mosca a lăsat publicul fără cuvinte: „Sunteți pregătiți pentru o furtună muzicală?”

Sonia Mosca a venit în Finala X Factor 2020 și a dovedit că muzica ne unește. Piesa „My Heart Will Go On" s-a auzit la finalul sezonului 9, într-o interpretare pe care publicul nu o va uita prea curând.

Ultimul moment al Soniei Mosca în Finala X Factor 2020 a fost unul solo, cu o piesă aleasă de ea.

„Sunteți pregătiți pentru o furtună muzicală? Vine Titanicul pe scenă”, și-a prezentat Delia finalista

Ultima prestație a Soniei Mosca pe scena FInalei X Factor 2020 a adus senzația de „piele de găină” în rândul privitorilor.

Sonia Mosca, moment senzațional în Finala X Factor 2020

Sonia Mosca a dovedit încă o dată că ar e o voce puternică, deosebită, care are capacitatea de a transmite emoție. Publicul a amuțit în timpul momentului, iar Florin Ristei și Delia s-au ridicat de pe scaune.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Sonia Mosca, tânăra care poate „muta munții” cu vocea ei. Vezi momentele care au adus-o în Finală

„Senzațional Sonia! Mă dai pe spate la fiecare apariție”, a comentat Florin Ristei Momentul Soniei în FInala X Factor 2020.

Ștefan Bănică, despre Sonia Mosca: „Este cea mai bună voce din concurs”

„Este cea mai bună voce din concurs”, a concluzionat Ștefan Bănică.

„Sonia, ești un artist fenomen. Ești senzațională. Ești într-adevăr cea mai bună voce din concurs”, i-a transmis Delia finalistei sale.

O poți vota pe Sonia Mosca pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul „Sonia”. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Sonia Mosca, tânăra care poate „muta munții” cu vocea ei. Vezi momentele care au adus-o în Finală

„Cred că sezonul acesta este unul istoric! E unul greu, într-un context mai delicat, dar de neoprit! Sonia are această capacitate de a te ține atent în fața televizorului în momentul în care cântă, n-ai cum să nu te oprești oriunde ai fi în casă, să te întrebi cine cântă, cine scoate ceste sunete!”, a spus Delia la începutul emisiunii.

Sonia Mosca este finalista Deliei la X Factor 2020. Cu vocea ei puternică, italianca a adus pe scena sezonului 9 momente de neuitat.

Sonia Mosca a câștigat un concurs de muzică în țara natală și a venit să-și încerce norocul și în România. Încă de la audiții, italianca i-a impresionat pe jurații care i-au oferit 4 de DA fără să stea pe gânduri.

În audițiile X Factor 2020 Sonia Mosca a interpretat piesa „And I Am Telling You I'm Not Going” și a mărturisit că este îndrăgostită de muzică: „Simt cu adevărat muzica înăuntrul meu”.

Finala X Factor 2020. Adrian Petrache și Loredana, show plin de pasiune: „A fost un moment cum n-am mai văzut pe această... Finala X Factor 2020. Adrian Petrache a strălucit cu o piesă de excepție: „Are stofă de învingător”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x