Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Sonia Mosca și Delia, moment magistral în limba română: „Aveți o chimie aparte”

În Finala X Factor 2020 Sonia Mosca a cântat cu Delia, una dintre cele mai cunoscute piese ale juratei. Italianca a pășit pe scenă, încântată fiind de faptul că interpretează o piesă în limba română.

Sonia Mosca, cântând pe scena X Factor 2020 alături de Delia Galerie
Sonia Mosca și Delia au cântat împreună piesa „Gura ta” | A1.ro

Delia și Sonia Mosca au adus pe scena FInalei X Factor 2020 un moment de excepție. Piesa „Gura ta” le-a pus în valoare vocile celor 2 artiste.

„Sunt foarte emoționată și nu mi se întâmplă des. Pe scenă sunt ca acasă, n-am probleme în general. De data asta lucrurile stau un pic diferit. Mi-e teamă să nu stric ceva, să nu o încurc. Ea este genul de artist de care avem nevoie azi. Pentru că ne pierdem în foarte multe detalii și uităm de esență, de ce înseamnă să fii un om spectaculos”, a mărturisit Delia, înainte să urce pe scenă alături de concurenta sa.

Sonia Mosca, pronunție impecabilă în limba română, În Finala X Factor 2020

Momentul a fost unul pe măsura așteptărilor. Cele doua artiste au dovedit că au voci senzaționale și au transmis o emoție incredibilă.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Sonia Mosca, tânăra care poate „muta munții” cu vocea ei. Vezi momentele care au adus-o în Finală

Delia și Sonia Mosca au avut o chimie de excepție, iar pronunția Soniei în limba română a fost impecabilă.

„E frumos să vezi două fete frumoase, talentate, cu voci, să se combine atât de frumos vocal și chiar ați avut o chimie aparte. V-ați potrivit foarte bine. Simțeam nevoia să o aud și în limba română”, a comentat Loredana momentul.

Citește și: Sonia Mosca, pe scena X Factor cu piesa “And I Am Telling You I'm Not Going” – “Simt cu adevărat muzica înăuntrul meu”

O poți vota pe Sonia Mosca pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul „Sonia”. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costuș unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

„Cred că sezonul acesta este unul istoric! E unul greu, într-un context mai delicat, dar de neoprit! Sonia are această capacitate de a te ține atent în fața televizorului în momentul în care cântă, n-ai cum să nu te oprești oriunde ai fi în casă, să te întrebi cine cântă, cine scoate ceste sunete!”, a spus Delia la începutul emisiunii.

Finala X Factor 2020. Andrada Precup și Ștefan Bănică, show total pe scenă: „Este o performanță care te lasă fără cuvint... Finala X Factor 2020. Adrian Petrache și Loredana, show plin de pasiune: „A fost un moment cum n-am mai văzut pe această...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x