Antena Căutare

Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Finală

Andrada Precup este finalista grupei lui Ștefan Bănică în sezonul 9 X Factor. De-a lungul competiției, tânăra concurentă a reușit să-i emoționeze până la lacrimi pe jurați și pe telespectatori, datorită interpretărilor sale de excepție.

Andrada Precup, îmbrăcată într-o rochie albă, la X Factor 2020 Galerie
Andrada Precup este finalista lui Ștefan Bănică, în sezonul 9 X Factor | A1.ro

Andrada Precup a venit în audițiile X Factor 2020 cu o melodie energică și l-a ridicat în picioare pe Ștefan Bănică, juratul care avea să-i devină mentor în concurs și care i-a oferit cel de-al patrulea DA, trimițând-o direct în Bootcamp.

„Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, a spus Andrada Precup, care este nevăzătoare, însă are o voce și un auz de excepție.

Citește și: Jurații i-au aplaudat talentul în picioare. Care a fost primul gând pe care l-a avut Andrada Precup când a urcat pe scena X Factor

În Bootcamp Andrada Precup a cântat piesa Lie Ciocârlie într-o manieră proprie, care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte.

Jurații X Factor, impresionați de emoția pe care o transmite Andrada Precup pe scenă

„Ce ai făcut tu în momentul ăsta e mai mult decât o demonstrație, în afara faptului că e o evoluție imensă de la audiții până acum. Asta este o piesă-școală, pe care ar trebui să o studieze după varianta ta foarte mulți muzicieni. Eu nu numai că ți-aș da un scaun, dar eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta”, i-a spus Florin Ristei concurentei Andrada Precup.

Citește și: X Factor 2020. Andrada Precup, moment de excepție în Bootcamp. Ștefan Bănică, emoționat până la lacrimi: „A fost extraordinar”

De asemenea, mentorul său a felicitat-o cu lacrimi în ochi, a îmbrățișat-o și i-a oferit un scaun:

E extraordinar! Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare! E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională. Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”, i-a transmis Ștefan Bănică Andradei Precup.

Andrada Precup, interpretări de excepție de-a lungul sezonului 9 X Factor

În etapa „Duelurilor” Andrada Precup a interpretat piesa „All of me” și a transmis emoția și bucuria de a cânta.

„Aș vrea să-i fac o destăinuire Andradei. Data trecută în Bootcamp ai cântat ultima în seara respectivă și m-ai impresionat atât de tare încât, atunci când m-am urcat în mașină să mă duc spre casă, am simțit nevoia să-mi sun doi dintre prieteni și să le zic prin ce emoții am trecut și cât de tare m-a surprins momentul tău. De atunci am înțeles că tu ai ceva ce mulți și-ar dori să aibă nativ. Tu ai un simț ritmic extraordinar și ai bucuria de a cânta pe care nu o găsești la foarte multă lume. Andrada ești senzațională, felicitări!”, i-a transmis Florin Ristei Andradei Precup.

„Nu ai cântat doar cu vocea! Ai cântat cu sufletul! Ești o artistă extraordinară!", i-a transmis Loredana concurentei X Factor 2020.

Juratul-îndrumător al categoriei de fete de sub 24 de ani a fost emoționat profund de momentul Andradei. „Pentru mine Andrada reprezintă adevărul, muzica cântată cu ochii închiși”, a transmis Bănică.

Citește și: X Factor 2020, Semifinală. Andrada Precup, semifinalista lui Ștefan Bănică, a transmis fiori prin interpretarea ei

Andrada Precup merge în Marea Finală X Factor 2020

În Semifinală Andrada Precup a concurat cu Alexandra Sîrghi la categoria de fete de sub 24 de ani. Felul în care Andrada a interpretat piesa „Killing me softly with his song" i-a convins pe jurați că merită să fie una dintre finalistele X Factor 2020.

Citește și: X Factor 2020, Semifinală. Alexandra Sîrghi, semifinalista lui Ștefan Bănică, a transmis emoție pură cu piesa "Hurt"

În finala X Factor 2020, care va avea loc pe data de 18 decembrie, Andrada Precup va concucura cu Adrian Petrache (din grupa Loredanei), Super 4 (din grupa lui Florin Ristei) și Sonia Mosca (din grupa Deliei).

Nu rata VINERI, Marea Finală X Factor 2020, de la 20:00, la Antena 1!

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales concurenții pentru finala X Factor Semifinala, lider de audie... Zi de relaxare pentru concurenții X Factor, înainte de finala de vineri, de la ora 20.30, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x