Antena Căutare

Finaliști X Factor 2020. Super 4, italienii care au „dinamitat” scena cu prestațiile lor. Vezi momentele care i-au adus în Finală

Italienii de la Super 4 sunt finaliștii lui Florin Ristei la X Factor 2020. Gregorio Rega, Francesco Boccia, Salvatore Lampitelli Sabba și Aurelio Fierro Jr. au avut momente de-a dreptul excepționale pe parcursul sezonului 9.

Gregorio Rega, Francesco Boccia, Salvatore Lampitelli Sabba și Aurelio Fierro Jr pe scena X Factor 2020 Galerie
Italienii de la Super 4, momente de excepție pe scena X Factor 2020 | A1.ro

Florin Ristei se poate mândri cu grupul al cărui mentor este în Finala X Factor 2020. Super 4 a intrat în sufletele românilor, datorită prestațiilor emoționante de pe scena sezonului 9 X Factor.

Încă din audiții, cei 4 italieni i-au uimit pe jurații Florin Ristei, Ștefan Bănică, Delia și Loredana, cu interpretarea piesei „Un'Emozione Da Poco”.

Delia a izbucnit în lacrimi, impresionată fiind de ceea ce au reușit să transimită cei 4 italieni.

Italienii de la Super 4 pot fi votați în Finala X Factor 2020, vineri, 18 decembrie, de la orele 20:00.

Citește și: Finala X Factor 2020. Care este regulamentul de vot și cum se alege marele câștigător

Delia a plâns în audițiile X Factor 2020, după interpretarea excepțională a italienilor de la Super 4

„Eu nu mă așteptam să plâng la masă! Nu prea plâng așa în public! Nu îmi place, dar nu am putut să mă abțin!", a spus Delia în audiții.

Citește și: X Factor 2020. Cine sunt italienii de la Super 4 și cum s-au făcut cunoscuți în țara lor natală

Ștefan Bănică și-a dorit să-i mai asculte pe italieni în audiții, așa că le-a cerut să mai interpreteze o pisă, așa că cei de la Super 4 au mizat pe melodia Caruso.

Pasiunea cu care au pășit pe scenă în Bootcamp, i-a dus pe italienii de la Super 4 mai departe în competița X Factor

Cu 4 de DA, italienii de la Super 4 au ajuns direct în Bootcamp, unde Florin Ristei nu a stat pe gânduri când le-a oferit un scaun.

„Sunt foarte bucuros că ați venit la X Factor. Voi faceți asta din pură pasiune, se vede că vă place să cântați și cred că peste tehnica vocală este bucuria de a cânta”, le-a spus Florin Ristei itaslienilor cărora le-a oferit un scaun.

În etapa Duleurilor X Factor 2020, Super 4 a adus pe scenă piesa Grande Amore

În etapa Duelurilor, italienii de la Super 4 au interpretat piesa Grande Amore.

Ești gata să iți votezi favoritul în timpul finalei X Factor de Vineri, 20:00, la Antena 1?

„M-am așteptat la această erupție vocală și tenorală. Când cântați toți patru sus, aceea este unicitatea voastră", le-a transmis juratul Ștefan Bănică.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Finală

Cei 4 italieni au mers mai departe, în Semifinală.

Italienii de la Super 4 au demonstrat că îți merită șocul în Marea Finală X Factor 2020

Florin Ristei și-a sfătuit cele două grupuri din Semifinală: Super 4 și Tiny Tigers să se bucure de momentul de pe scenă.

„Totul depinde de șansă acum și suntem foarte concentrați. Trebuie să menținem standardul ridicat. Nu ne e permis să facem ceva mediocre. (…) Vom intra în forță!”, au transmis Super 4 în Bootcamp, înainte de a interpreta piesa „The show must go on”.

„Este mesajul cel mai bun pe care puteați să îl transmiteți. X Factor merge mai departe anul ăsta, un an atât de încercat, pentru toți artiștii din țara asta și din lume. Este un mesaj care dăinuie în timp. (…) Contează doar muzica ”, le-a transmis Loredana.

Telefoanele pregatite? Votează-ți favoritul în timpul finalei X Factor, Vineri de la 20.00 la Antena 1

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Finală

„Era mare păcat să nu cântați asta (…) pentru că voi puteți să o faceți cel mai bine. Ce-mi place foarte mult la voi pe lângă tot ce am spus de fiecare dată este că fiecare în parte, dacă ar fi fost să concurați în X Factor, în afara grupului, sunt convinsă că ați fi avut succes la fel de mare”, a spus Delia.

Florin Ristei a ales să meargă în finală cu cei 4 italieni de la Super 4.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Nu rata VINERI, Marea Finală X Factor 2020, de la 20:00, la Antena 1!

Concurenții X Factor, repetiții alături de invitații speciali din marea finală de vineri, de la 20.00, la Antena 1... Finaliști X Factor 2020. Sonia Mosca, tânăra care poate „muta munții” cu vocea ei. Vezi momentele care au adus-o în Fina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x