Antena Căutare

Geanina are cu ce se Mândr(escu). A venit la X Factor pentru că în trecut educatoarea sa i-a spus că ar avea voce

Fetele frumoase sunt prezentate de Ștefan Bănică, dar de obicei se întâmplă ca aspectul fizic să nu fie completat de o voce cu personalitate. Geanina Mândrescu a venit în fața juraților să demonstreze că există și excepții de la regulă

Fetele frumoase sunt prezentate de Ștefan Bănică, dar de obicei se întâmplă ca aspectul fizic să nu fie completat de o voce cu personalitate. Geanina Mândrescu a venit în fața juraților să demonstreze că există și excepții de la regulă.

Ochi superbi, chip luminos și multe emoții. S-a încurcat puțin în momentul în care cele patur vedete din juriu au luat-o la întrebări, dar a avut șansa să se revanșeze în momentul în care negativul a pornit, iar tânăra de 16 ani a început să cânte.

Timbrul său vocal neobișnuit de puternic a prins rapid și la public, dar și la jurați, Carla's fiind încântat de posibilitățile adolescentei, care-și disperă părinții și fratele atunci când nu se oprește din cântat ore-n șir.

Credeați că Lexy n-are o pereche? Popa, omul care a compus „mega-hitul” „Margarita” vrea să le dea o lecție juraților: „... Un vampir pe scena X Factor. George Hențu, un altfel de concurent: „Sunt un om talentat, iubesc muzica și DA, sunt GAY”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x