Antena Căutare

Horia Brenciu a lansat LIVE, la „Neatza cu Răzvan și Dani” „O ZI DIN VIATA TA”

Horia Brenciu a lansat LIVE, la „Neatza cu Răzvan și Dani”,„O ZI DIN VIATA TA”, piesa care transpune muzical ritualul lui matinal!

Horia Brenciu a lansat LIVE, la „Neatza cu Răzvan și Dani”,„O ZI DIN VIATA TA”, piesa care transpune muzical ritualul lui matinal!

“E piesa fiecarei zile din viata noastra. Ne trezim, cautam cana de cafea, ne uitam pe fereastra,sa vedem cum e vremea si poate, intalnim zambetul celui de langa noi.”,declara HoriaBrenciu la lansarea noii sale piese “O ZI DIN VIATA TA”

Single-ul“O ZI DIN VIATA TA” se aflape cd-ul“40+”, album care s-a vandut in peste 20.000 de exemplare.

“Familia mea este o constanta sursa de inspiratie. De la copii, pana la sotie, cu totiiimioferadestulmotive safiuzambitor, plin de dragoste si mai ales de energie sau asa cum zice si piesa, sa am “sute de cuvinte, ceva mai umede ca roua”!

Dupa“Hello”,“Daca ai sti”,Inima nu vrea”, “A naibiidragoste” si “Do what you like”, “O ZI DIN VIATA TA”este al 6-lea single extras de pealbumul 40+.

“Prima data cand au auzit versurile, colegii mei din orchestra m-au intrebat ce-i cu cafeaua din debutul piesei…Ei bine, contrar obisnuintelor, va marturisesc faptul ca imi place la nebunie cafeaua rece, cu miere! Era taina vietii mele! ”

O ZI DIN VIATA TA”este o productiemuzicala HB Media Production, iarcompozitiaestesemnata de HoriaBrenciusi de Ivan Caragia. Versurile ii apartin tot luiHoriaBrenciu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Tuturor celor care vor asculta piesa, le spun un secret! Interpretat LIVE, cantecul suna si mai bine! I-am adaugat cateva solo-uri de senzatie! Cei care vor veni in concertele noastre din turneul national, care va incepe pe 6 octombrie, la Piatra Neamt si evident, cei care si-au cumparat bilete pentru 5 noiembrie, la Sala Palatului, vor simti din plin efectele benefice ale melodiei cantate LIVE!”

Început de an școlar cu emoții și melancolie. Cum arăta Ștefan Bănică Jr., juratul X Factor, în prima zi de școală: &quo... Alexandra Tănăsoiu, conurentă la X Factor, își pune pe jar admiratorii. Cât de sexy pozează tânăra în vârstă de 17 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x