Antena Căutare

Horia Brenciu și-a emoționat prietenii de pe Facebook cu doar câteva cuvinte: "Aş vrea să îţi spun tot ce simt acum pentru tine"

Despre Horia Brenciu nu mai sunt multe de spus. Juratul X factor este un artist desăvârşit, un tătic devotat şi se bucura de dragostea familiei sale. Şi nu numai! Iubirea și aprecierea fanilor săi sunt incredibile!

Despre Horia Brenciu nu mai sunt multe de spus. Juratul X factor este un artist desăvârşit, un tătic devotat şi se bucura de dragostea familiei sale. Şi nu numai! Iubirea și aprecierea fanilor săi sunt incredibile!

De curând a primit o mulţime de vorbe frumoase pentru o meodie pe care acesta a postat-o pe pagina sa de Facebook. Piesa "Tu" a ajuns în sufletele oamenilor, cuvânt cu cuvânt, iar reacţiile lor nu au întârziat să apară.

"E superbă melodia!", "Melodia mea de suflet!", "Text frumos şi melodia la fel","Eşti cu adevărat un artist de nota 10", "Se simte emoţia reală!", "Te unge pe suflet melodia!", au scris aceştia.

"Aş vrea să îţi spun tot, tot ce simt acum pentru tine
Emoţii mă încearcă, n-am crezut că-i aşa de greu
Inima îmi bate, vorbeşte mai mult ca mine
Stelele-mi şoptesc, mă îndeamnă să fiu eu"

.... Așa sună o parte din melodia care a răscolit sufletele celor care au ascultat-o. Pentru a vă convinge, daţi un play clip-ului de mai jos. Nu veţi fi dezamăgiţi!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nicoleta Nucă a lansat piesa "Când pleci". Îţi spunem doar atât: e compusă de Carla's Dreams... Paradă de vedete la Sibiu la la Gala Media Music Awards! Carla's Dreams, pe locul I la premii. Juratul X Factor a acapar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x