Antena Căutare

Imagine de excepție! Horia Brenciu, mai tinerel, dar la fel de șarmant și zâmbitor. Cum arăta juratul X Factor, în urmă cu zece ani

"Horia Brenciu Orchestra, în urmă cu 10 ani. Toţi tineri, talentaţi şi aparent, liniştiţi! Restul comentariilor va aparţine". Așa sună descrierea unei fotografii de colecţie, am spune, postată de juratul X Factor pe Facebook.

"Horia Brenciu Orchestra, în urmă cu 10 ani. Toţi tineri, talentaţi şi aparent, liniştiţi! Restul comentariilor va aparţine". Așa sună descrierea unei fotografii de colecţie, am spune, postată de juratul X Factor pe Facebook.

La fel de zâmbitor şi cu multă poftă de viaţă, artistului i se citea dragostea de muzică în privire. Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal.

Împreună cu HB orchestră, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist face spectacol de fiecare dată când se află în fața publiculului. Iubește scena și scena îl iubește pe el. Dovadă stau fanii numeroși pe care îi are.

După cum ne-a obișnuit, Horia va face show în noul sezon X Factor, care va începe pe 9 septembrie, la Antena 1. Fiți pe fază!

Delia, succes răsunător! Jurata X Factor a impresionat-o pe Rihanna. Urmează o colaborare între cele două dive?... Surpriză pe scena X Factor: Thomas din echipa lui Brenciu de anul trecut a venit la audiţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x