Antena Căutare

Imagini incendiare din culisele X Factor. Horia Brenciu a dat totul în vileag: "Delia nu mai e la fel, simt o răceală. De unde eram ca un frate și o soră, nu o mai recunosc"

Noul sezon X Factor a început cu brio şi ni i-a readus pe micile ecran pe juraţii noştri preferaţi, dar şi o mulţime de tineri talentaţi. Ştefan Bănica, Delia, Carla's Dreams şi Horia Brenciu s-au reunit la masă cu "putere decizională".

Noul sezon X Factor a început cu brio şi ni i-a readus pe micile ecran pe juraţii noştri preferaţi, dar şi o mulţime de tineri talentaţi. Ştefan Bănica, Delia, Carla's Dreams şi Horia Brenciu s-au reunit la masa cu "putere decizională".

Însă, fără el, nimic nu ar fi fost la fel. Fără simpaticul, glumeţul, incredibilul şi chipeşul Horiaaa. Tocmai de asta, pentru a fi mai aproape de fanii lui, munceşte din greu să le ofere acestora cele mai tari experienţe din viaţa lui. Nu lipsesc nici imaginile din culisele X Factor.

Aşadar, dacă încă nu sunteţi la curent cu ultimele noutăţi despre juraţi, staţi să vedeţi ce urmează. Brenciu i-a luat la puricat pe fiecare în parte: de la Delia, cu care a început puternic, până la bunul lui coleg Carla's Dreams.

Îţi mai aduci aminte de piesa "Coji de portocale"? Cristian Nistor face încă o încercare în lumea muzicii. ”X ... Abandonat de mama naturală într-un spital din Iași, apoi și de părinții adoptivi în Irlanda. Acum, şi-a înfruntat trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x