Căutare Live

Ioan Man, nevăzătorul cu voce de înger S-A CĂSĂTORIT. Cum arată soția celui care i-a făcut pe jurații X Factor să lăcrimeze!

Vi-l mai amintiţi pe Ioan Man, concurentul nevăzător de la X Factor care a reuşit să uimească o lume întreagă cu vocea lui de înger?

Vi-l mai amintiţi pe Ioan Man, concurentul nevăzător de la X Factor care a reuşit să uimească o lume întreagă cu vocea lui de înger? În cel de-al doilea sezon al super-show-ului difuzat de Antena 1 l-a făcut pe juratul Dan Bittman să lăcrimeze. Vocea sa și dificultățile pe care le avea l-au transformat pe Ioan Man într-una dintre cele mai emblematice figuri din istoria X Factor România.

Acum, la câțiva ani de la apariția sa pe scena emisiunii de talente, Ioan a mai făcut un pas important în viața sa. Artistul s-a căsătorit!. În acest weekend, tânărul și soția sa Daniela și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, devenind o familie frumoasă și fericită.

La evenimentul, care s-a consumat la un hotel din Cluj Napoca, a fost prezentă și fosta sa colegă de la X Factor, Natalia Selegean, care a postat o fotografie alături de Ioan Man și soția sa, dar și un mesaj impresionant: „Acum 4 ani, la X factor, cunosteam un om aparte... un suflet bun, curajos care lupta pentru fericirea lui! Azi suntem alaturi de el la implinirea unui vis, la startul noii sale familii ! Va dorim multa fericire si o viata plina de iubire si impliniri! Felicitari din suflet Ionel si Daniela!!! Casa de piatra fratelo!”

În prima emisiune a celui de-al doilea sezon al show-ului X Factor, un concurent nevăzător a dovedit publicului și juriului, deopotrivă, că dacă vrei ceva cu adevărat, poți realiza tot ce ți-ai propus, chiar să-i faci pe bărbați să lăcrimeze sau să obții trei DA din partea celor trei jurați ai concursului.

Ultimele știri