Antena Căutare

Ioana Anuta, mielusica salvata de la "taiere", a cincea finalista a lui Bittman

“De la prima auditie si pana acum traiesc ca un artist”, spune Ioana Anuta. I se citeste determinarea in ochi si siguranta de sine, in glas.

Ioana Anuta, mielusica salvata de la "taiere", a cincea finalista a lui Bittman Galerie
Ioana Anuta, a cincea finalista din grupul lui Bittman

“De la prima auditie si pana acum traiesc ca un artist”, spune Ioana Anuta. I se citeste determinarea in ochi si siguranta de sine, in glas. Asteapta sa fie calauzita doar, pentru ca ea e sigura ca asta este drumul pe care trebuie sa o apuce iar destinatia poate fi una singura: castigarea MARELUI PREMIU.

Asta nu inseamna ca nu ii este frica, ca oricarui om care stie ca poate pierde acel CEVA care se va transforma in TOT pentru el, intr-o buna zi. Ioana isi ia inima in dinti si alege o piesa de Beyonce: “If I Were a Boy…”. Dan tine ritmul iar Edi marturiseste ca l-a tinut in tensiune pe durata intregului cantec: “Esti imprevizibila, iar in arta, asta e fantastic!”

Patru dintre ucenicii lui Bittman sunt fericiti. Asta e un lucru bun, mai putin pentru ea, singura concurenta fara un verdict inca: Ioana. Isi frange mainile, urca scarile si le coboara, il vede pe Razvan si nu isi mai poate conteni lacrimile: “Trebuie sa ma linistesc si nu pot”.

Doar patru pot ajunge in gale, sa nu uitam. Asta daca nu cumva… juratii schimba regulile jocului. Delia il suna pe Dan – inca un grup merita sa treaca in finale, dar ar fi al cincilea. Ioana Anuta merita si ea o sansa, dar la fel, depaseste numarul alocat concurentilor.

Cei doi fac un pact: ambii jurati mai au voie la un concurent in galele live, deci cinci concurenti de fiecare.

Ioana este chemata de Bittman. Stie ca va fi eliminata din joc. Ce nu stie deocamdata este intelegerea dintre Bittman si Delia, facuta acum cateva minute. “Vezi ce scrie acolo? Mergi in gale!”, anunta Bittman vesel; in cateva secunde, concurenta isi vede visul implinit!

Bon Jovi vs. Shakira: 1-0. Lui Nadir i se scade din scor pentru "Smiley creol"... Eliminare surprinzatoare: "Pe tine, cu vocea ta suava, un public de hiene te mananca de vie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x