Antena Căutare

Isabela s-a întors să-i arate Deliei că își merită locul printre cele alese! „Mi-ai făcut alegerea mult mai ușoară. Nu credeam că va fi atât de simplu”

Isabela Chitoșcă a înregistrat o victorie personală după ce a primit șansa de a trece mai departe în concursul ”X Factor” după ce ani la rând i s-a spus că nu este suficient de talentată pentru a devenit o artistă. Jurații ”X Factor” nu numai că nu au fost de aceeași părere, dar i-a lăudat prestația și prezența scenică. ”Așa ar trebui să cânte un concurent din Bootcamp sau din finale!”, a exclamat atunci Delia.

Revederea cu Diva din juriu e la fel de tensionată, iar prestația sa pare să nu își fi atins ținta, toți jurații fiind de părere că pentru a ajunge în Galele Live trebuie mai mult. Din fericire pentru Isabela, cea care are ultimul cuvânt este Delia.

Ca un foc de artificii. Schimbările nu se mai opresc, iar dramatismul atinge cote inimaginabile. Teodora Sava rămâne. Da... Seara se încheie cu un nou episod de dramatism maxim. Francesca Nicolescu iese din „Labirinth” cu ochii în lacrimi! Ulti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x