Antena Căutare

KFC și X Factor, parteneriat #pebune cu gust de X Bucket

Pentru că tot ce simți și vezi e #pebune, X Factor de la Antena 1 și KFC România au dat mâna într-o colaborare de excepție, ce poartă numele de X Bucket.

kfc si x factor
Pentru că tot ce simți și vezi e #pebune, X Factor de la Antena 1 și KFC România au dat mâna într-o colaborare de excepție, ce poartă numele de X Bucket. | Antena 1

E vineri seară, ai ajuns acasă și ai sentimentul ăla că ceva bun se va întâmpla, în sfârșit. Dai masca jos și îți ridici moralul, pentru că știi exact ce urmează să faci. Deschizi televizorul pe X Factor și plasezi comandă la KFC, un X Bucket care să meargă mână-n mână cu emisiunea: 10 Fillet Bites, 10 Hot Wings și 2 copane Kentucky.

Jurații X Factor se-aud pe fundal și mai că-ți vine să juri că nicio altă zi din săptămână nu-ți trezește emoția asta. Asta pentru că pui #pebune + show #pebune = rețeta perfectă pentru o seară de vineri.

Ce să mai, doar când găsești pe cineva la fel de #pebune ca tine, iese un parteneriat delicios. Comandă produsul dedicat, X Bucket, de aici - https://delivery.kfc.ro/ - și urmărește X Factor, în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1!

Cel mai tare talent show și KFC ți-au făcut seara și deja știi ce planuri ai vinerea viitoare, doar că atunci o să-ți chemi și prietenii. Pentru și mai multă distracție, pentru că tot ce simți și vezi alături de ei e #pebune. La fel ca noi.

eXtra Factor 2021, episodul 8. Ilona Brezoianu te duce în culisele X Factor să vezi cele mai amuzante momente din emisiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x