Antena Căutare

Loredana, noul jurat de la X Factor, detalii inedite din culisele emisiunii. Ce surprize ne așteaptă în noul sezon | Video

În ciuda tuturor obstacolelor, talentul și muzica merg mai departe. „X Factor” este de neoprit, iar Loredana Groza a dezvăluit secrete din spatele show-lui fenomen, în direct la Observator.

Invitată la Observator, Loredana, una dintre juratele X Factor, a dezvăluit mai multe din culisele emisiunii , difuzată în fiecare vineri de la ora 20:30, pe Antena 1.

"Este șansa noastra să arătam publicului din România că ne pasă. În ciuda tuturor obstacolelor, talentul și muzica merg mai departe. Nu există nimic să oprească asta", a spus Loredana Groza.

Loredana este primul jurat al emisiunii X Factor, care are deja un concurent în Bootcamp.

citeste si : O tânără fără auz cântă pe scena X Factor, în această seară! „Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”

"Este vorba despre Adrian Petrache. A fost o surpriză extraordinară să descopăr acest tânăr talentat de doar douăzeci și doi de ani, care, după cum spune el, este primul dintre bărbații familiei lui, care a luat Bac-ul, și a intrat și la Facultatea de Drept. Sunt absolut norocoasă să am un asemenea talent în echipa mea. A ridicat deja ștacheta foarte mult",a spus Loredana.

Vedeta promite multe alte surprize colosale în edițiile următoare ale emisiunii X Factor, care vine cu o nouă ediție, vineri de la ora 20:30, pe Antena 1.

În acest an, susține Loredana, avem parte de niște surprize fantastice, în cadrul show-ului.

"Fața de alți ani, acum show-ul este mult mai cursiv. Eu anul acesta voi fi mentorul tinerilor între 16-24 de ani", a declarat Loredana.

Urmăriți mai multe informații din culisele show-ului X Factor, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Observator.

Delia, pozată într-o ținută transparentă! Fanii de pe Instagram au reacționat imediat... Ristei, jurat X Factor: ”Pentru că doar noi am fost ON, au venit italieni, englezi, francezi. Să vedeți ce mi-a picat mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x