Antena Căutare

“M-ai surprins, stimată fiinţă!” Raluca Moldoveanu, rockeriţa de 16 ani care i-a “transformat” pe juraţi: “Ai vocea pusă pe bigudiuri”

Raluca Moldoveanu are 15 ani şi este din Slobozia. A venit la X Factor, gata să  îi dea pe spate pe juraţi cu ale sale calităţi vocale.

Raluca Moldoveanu are 15 ani şi este din Slobozia. A venit la X Factor, gata să îi dea pe spate pe juraţi cu ale sale calităţi vocale.

“Sunt singură la părinţi şi îmi place foarte mult că nu trebuie să împart nimic cu nimeni. Îmi place să cânt aproape orice gen muzical. Mi-ar plăcea să ajung, de exemplu, ca Delia”, mărturiseşte concurenţa.

Iar “Black Velvet”, de la Alannah Myles, i-a purtat vocea pe cele mai înalte culmi… ale succesului, pentru că momentul a lăsat mască juriul şi a dat naştere unor expuneri delicioase din partea juraţilor.

“M-ai surprins, stimata fiinţă!”, a fost remarca lui Ştefan, care a stârnit hohote de râs, urmate de comentarii inevitabile din partea lui Horia Brenciu. “Ai vocea pusă pe bigudiuri”, a mărturisit Delia.

Dar ce ramarci pline de stil din partea juraţilor, în această seară! Dar să vezi ce mai răspunsuri!!! Raluca Moldoveanu a primit patru de DA!

Balanţă, Vărsător, Capricorn? Adrian Graur, astrologul muzicant care-i ghiceşte zodia juratului Carla’s Dreams... “Nu mă întrerupe, că te plesnesc!” Ioan Iulian, un rapper atipic, pe scena "X Factor". “Te-ai băgat, m-a mânca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x