Antena Căutare

Maria Nagy va urca astăzi pe scena X Factor în ultima etapă de audiții, de la 20:30, la Antena 1

Audițiile X Factor sunt pe sfârșite, iar în această seară, jurații își vor definitiva listele participanților în Bootcamp. Ultimii concurenți vor încerca să demonstreze că au factorul X și că merită un loc în Bootcamp alături de Loredana, Delia, Florin Ristei sau Ștefan Bănică, astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

Maria Nagy va urca astăzi pe scena X Factor în ultima etapă de audiții, de la 20:30, la Antena 1
Maria Nagy va urca pe scena X Factor în ultima etapă de audiții astăzi, de la 20:30, la Antena 1 | Antena 1

Ultima etapă din audiții o va aduce pe scena X Factor pe Maria Nagy, celebra cântăreață de muzică folk din anii '80.

Citește și : X Factor 2021, 29 octombrie. Ricardo Mazzi a interpretat piesa Let's Get It On excepțional.Momentul "micului geniu" a fost special

Ce spun jurații X Factor despre prestația Mariei Nagy

După o absență îndelungată de pe scenă, Maria Nagy a hotărât să revină în lumina refletoarelor pentru a le arăta fanilor că nu a pus punct carierei muzicale.

„Nu am nimic de pierdut, am venit să îmi salut publicul”, a declarat cântăreața descoperită în anul 1978 de regretatul Adrian Păunescu.

„S-a văzut bucuria revenirii pe scenă după mult timp”, a fost remarca Deliei după momentul concurentei.

„Mă bucur că ați revenit în fața publicului din România”, a declarat și Loredana.

Cei de acasă pot vedea prestația artistei astăzi, 5 noiembrie 2021, de la 20:30, la Antena 1, în ultima etapă de audiții X Factor.

X Factor 10 continuă cu momente spectaculoase

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. Zavera cu Adrian Țuțu și Mihai Zăvoianu, invitații speciali care au făcut un show fantastic

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu prima ediție din Bootcamp, când concurenții vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele trei scaune disponibile pentru Battle-uri.

Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori!

Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x