Antena Căutare

Meriam Jane a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Atmosfera e încărcată de tensiune și adrenalină, dar e o emoție frumoasă”

Colaborarea dintre KFC și X Factor face serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Meriam Jane, concurentă X Factor, a răspuns și ea provocării pe care KFC a lansat-o prin aceste interviuri #pebune. Iată ce răspunsuri a oferit tânăra.

Meriam Jane a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Atmosfera e încărcată de tensiune și adrenalină, dar e o emoție frumoasă” Galerie
Jane Meriam a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Atmosfera e încărcată de tensiune și adrenalină, dar e o emoție frumoasă” | Antena 1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocării #pebune lansate de KFC în Bootcamp-ul X Factor.

Citește și: Flavia Leu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „E una dintre cele mai tari experiențe din viața mea”

Meriam Jane a acceptat provocarea #pebune KFC

Meriam Jane provine din Reggio Calabria, un orășel de coastă din sudul Italiei. Tânăra a vorbit despre ce înseamnă pentru ea experiența X Factor.

„Atmosfera e foarte încărcată de tensiune, de adrenalină, dar e o emoție frumoasă. Se simte energia”.

Cât despre reacția juriului, concurenta X Factor susține că tot ce i s-a spus a fost #pebune până acum.

„Cred că da. Reacția lor a fost sinceră, în linie cu ce au văzut pe scenă, deci sigur că da”.

Citește și: X Factor 2021, 5 noiembrie. Jane Meriam și Giovanni Roberto Basile au luat scena cu asalt, cu piesa Read All About It

Și Meriam Jane, asemenea celorlalți concurenți ai show-ului, consideră că este o diferență între a urmări X Factor de acasă și de a fi pe scenă.

„Sigur, da. Atmosfera este complet diferită. Emoțiile se triplează. Să fii pe scenă, în fața atâtor oameni, știi că sunt camere, și că dincolo de ecran mai sunt încă mulți oameni care te privesc, iar în acel moment iau parte la performance-ul tău, la bucuria ta de pe scenă, e cu totul diferit față de când stai acasă pe canapea”.

Reporter: „Cât de mult ți-a plăcut să fii pe scenă?”

„Foarte mult. Să fii pe scenă este pentru orice artist, muzician, atingerea unui obiectiv. Realizarea unui vis pe bune, pentru că nu toți au posibilitatea de a urca pe scenă. Nu e deloc simplu. Când urci pe scenă te simți norocos, mulțumești că ești acolo, pentru că nu oricine are parte de această experiență”.

Dintre jurații X Factor, concurenta susține că fiecare își spune pe bune opinia.

„Cred că toți sunt pe bune. I-am văzut destul de concentrați și exacți în ce au spus despre fiecare moment. Nu cred că au fost diplomați în ce au spus. Ar fi contraproductiv să fie diplomați”.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Citește și: Petru Georoiu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Pe scena X Factor, eu mă simt stăpân pe mine”

Provocarea a fost îndeplinită și de influenceri cunoscuți din România.

Artiștii și influencerii din campanie le susțin parteneriatul. Ei sunt gata să vină cu tot felul de surprize #pebune pentru zecile de mii de fani care îi apreciază. Stay tuned pentru a vedea postările lor din online.

Grupa lui Ștefan Bănică încheie Bootcamp-ul X Factor 2021: „Este momentul vostru!”. Diseară, de la 20:30, la Antena 1... X Factor 2021, 3 decembrie. Petru Georoiu a cântat „That's Life” și i-a uimit pe toți cu atitudinea de Johnny Depp: „Ai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x