Antena Căutare

Mihai Marin a făcut senzație cu o piesă compusă chiar de el! Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin i-au făcut și un super videoclip!

Mihai Marin are 43 de ani și a urcat pe scena „X Factor” pentru a interpreta o piesă compusă chiar de el!

Fără emoții și acompaniat de chitară, concurentul a vrut să demonstreze că are talent muzical din plin.

Juriul a ascultat cu atenție piesa „Doar noi doi” și Mihai Bendeac a început chiar s-o fredoneze în culise! A fost un moment inedit pe scena „X Factor”, pe care îl poți urmări integral în clipul video de mai sus!

Concurentul și-a îndeplinit chiar și visul pe care îl avea de multă vreme! Cu ajutorul lui Mihai Bendeac și a lui Vlad Drăgulin, artistul a realizat un videoclip pentru piesa "Doar noi doi":

Mihai Marin își îndeplinește visul! Cu ajutorul lui Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, artistul realizează un videoclip pentru piesa "Doar noi doi".

Moment de excepție pe scena „X Factor”! Raluca a cântat „Every breathe you take” în amintirea tatălui său, sperând că, ... Carla`s Dreams, impresionat de concurent de 14 ani : „Ai toate calitățile necesare pentru a ajunge în finala X Factor de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x