Antena Căutare

Momente emoționante la X Factor! Prestația unui concurent l-a făcut pe Horia Brenciu să lăcrimeze

Seara de vineri a fost una plină de emoții la X Factor. Elena Ispas, o tânără de 27 de ani din București, a reușit să îi emoționeze pe toți cei prezenți. Nu are studii de canto, dar iubește muzica și visează să facă din această pasiune o meserie.

Seara de vineri a fost una plină de emoții la X Factor. Elena Ispas, o tânără de 27 de ani din București, a reușit să îi emoționeze pe toți cei prezenți. Nu are studii de canto, dar iubește muzica și visează să facă din această pasiune o meserie.

La audițiile cu juriul a fost copleșită de emoții atunci când și-a spus povestea. Este foarte atașată de tatăl ei, care însă nu a putut să vină să o susțină și nici nu știa că ea se află la X Factor. Mai mult decât atât, Elena spera ca atunci când părintele său va vedea momentul ei din show, acesta să fie lucid și să o recunoască. Asta pentru că tatăl fetei suferă de Alzheimer. „Mai are momente când mă recunoaște și mă strigă”, a spus cu lacrimi în ochii la X Factor Elena.

Concurenta a mai povestit că este fata lui tata, că îl iubește nespus și că este foarte atașată de el pentru că în copilărie, deoarece mama muncea foarte mult, el a fost cel care a stat mai mult cu ea. Cu imaginea tatălui în minte, Elena a pășit pe scena X Factor pentru un moment foarte emoționant. Jurații au apreciat numărul ei și au votat, în unanimitate, DA. „Pe mine m-ai surprins”, i-a spus Ștefan Bănică. „N-am rămas deloc indiferent la prezența ta pe scenă.”

La fel de emoționant a fost și momentul pregătit de Sorin Ursan, un sucevean de 42 de ani a cărui prezență pe scenă nu anunța nimic din ce avea să urmeze. Sorin a povestit la X Factor că cea mai mare bucurie a vieții lui sunt cele două fetițe ale sale, de care se ocupă îndeaproape. De opt ani soția lui muncește la București, iar acasă vine doar în week-end, astfel că micuțele petrec aproape tot timpul lor cu tatăl. Sorin a mai adăugat că una dintre copile s-a născut cu parapareză, iar recent a suferit o intervenție chirurgicală. Muzica este pasiunea lui, iar când a început să cânte, cei trei jurați au rămas de-a dreptul uimiți. Nu se așteptau ca Sorin să cânte operă și să o facă foarte bine. Horia Brenciu nu și-a putut stăpâni lacrimile: „Ești un om special și ai o voce incredibilă. Doar la oameni cu experiență am auzit asta. Îți mulțumesc că ai venit la X Factor și mi-ai oferit o clipă mare de bucurie”, i-a spus acesta acordându-i cel de-al treilea DA.

Și pentru Dana Marchitan, o basarabeancă de 32 de ani, seara a fost una cu succes. Aceasta a fost protagonista unui dialog spumos cu Horia Brenciu. Neastâmpărat și plin de energie, juratul a fost uimit să audă cum aceasta îl roagă să stea potolit, să se așeze pe scaun și să o lase să își prezinte numărul. „Așezați-vă”, i-a spus lui Horia, „vă rog nu vă rușinați. Stau oamenii serioși, pe scaun, iar dumneavoastră vă plimbați, nu aveți stare”, a continuat aceasta cu zâmbetul pe buze. Momentul ei a fost la fel de plin de viață, iar jurații au răsplătit-o imediat cu trei DA. Același lucru s-a întâmplat și cu Florentina Mihai, o studentă de 23 de ani din București, care a cucerit sala cu ritmuri de reggae, dar și cu Stelian Ciuciuc, un foșănean de 21 de ani, cu Ștefan Vancea, un elev de 17 ani din Craiova, care a cântat la chitară, cu Samir Loghin, un basarabean campion la judo sau cu Luciana Răducanu, o solistă din București al cărei farmec a fost pe deplin susținut de fetița ei, care a insistat să se așeze pe fotoliul lui Brenciu.

Anamaria Krisztina Blaga a atras poate cele mai multe laude ale juraților vineri seara. Aceștia au aplaudat-o în picioare, bucuroși că un copil de 16 ani, atât de talentat, a venit la X Factor. „Ai talent. Iar talentul este de la Dumnezeu”, i-a spus Ștefan Bănică. „Bravo, copilă”, a exclamat și Horia, în vreme ce Delia a lăudat-o: „Cred că X Factor e anul ăsta la tine. Și l-am căutat așa mult. Bravo!”

Mai departe a mers și Dan Rațiu, un curier de 45 de ani din București, care a reușit să o ciufulească, la propriu, pe Delia. Rocker convins, acesta a pregătit o melodie semnată de Rammstein. Jurata nu a putut sta locului, astfel că cei doi s-au dezlănțuit pe mișcări de rock. Și grupul Eleven, format din 11 adolescenți din București, a primit trei DA ca răsplată pentru momentul a capella pe care l-au pregătit. Și fetele din trupa HIP, Silvia și Alina, s-au bucurat de pașaportul X Factor care le duce mai departe în show, mai ales că au avut pe scenă un susținător admirat de toți: un cățel.

A transformat scena într-o secvență de la Bollywood! SAMIR LOGHIN, un multi-talentat din care Brenciu e hotărât să scoat... Aplicaţia X Factor România, peste 100.000 de instalări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x