Antena Căutare

Momentul Biancăi Ionescu a fost oprit de Ștefan Bănică Jr. Cum a reușit totuși să impresioneze pe scena "X Factor"

După ce a strâns mii de urmăritori pe Instagram, Bianca Ionescu a venit și pe scena “X Factor” în sezonul 9 pentru a cuceri inimile românilor. Începutul prestației ei a fost surprinzător - tânăra a fost oprită de Ștefan Bănică Jr. după doar câteva secunde.

Galerie
Adele - Hello și Demi Lovato - You Don't Do It For Me Anymore. Vezi cum cântă Bianca Ionescu la X Factor

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

La 17 ani, Bianca a urcat pe scena “X Factor”, de la Antena 1, cu energie și a vorbit cu jurații despre rețelele de socializare, cum a descoperit TikTok și despre câinele ei.

Și-a început prestația cu melodia “Hello”, de la Adele, însă a fost oprită înainte să ajungă la refren, de Ștefan Bănică Jr., ce i-a oferit oportunitatea să cânte o altă melodie.

Inițial, Bianca nu a vrut să lupte până la capăt, dar a pus stăpânire pe emoțiile ei și a continuat spectacolul.

Deși a fost puțin reticentă la început, Bianca a cântat și “Don’t Do It For Me Anymore”, cu care a reușit să impresioneze, în sfârșit, juriul.

A doua șansă s-a dovedit a fi cea câștigătoare - Bianca a revenit după “sperietură” și a reușit să își transmită emoțiile prin piesă.

"Ce s-a întâmplat cu tine devine un moment de televiziune, pentru că am văzut o evoluție în direct!" a declarat Ștefan Bănică Jr. “Am văzut o fată aparent superficială, după care vedem o fată care cântă dinăuntru.

Momentul Biancăi Ionescu a fost oprit de Ștefan Bănică Jr. Cum a reușit totuși să impresioneze pe scena "X Factor"

Bianca Ionescu, concurentă în sezonul 9 "X Factor"

Bianca a încheiat show-ul cu lacrimi în ochi și 3 DA. Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea “X Factor” și vezi prestația emoționantă a Biancăi!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Florin Doleanu a mizat pe o melodie proprie și a primit 3 DA. Versurile profunde i-au emoționat pe jurații “X Factor”... Cine este Jeni Ion, tânăra fără auz care i-a făcut pe jurați să lăcrimeze. Momentul inedit de pe scena “X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x