Antena Căutare

"New baby!" Imaginea cu care Delia și-a lăsat fanii muți de uimire. A anunțat totul pe Facebook: "Nu creeed! Felicitări!"

Aflată la Sibiu pentru premiile Media Music Awards 2016, Delia și-a îndeplinit o dorinţă mai veche. Și-a făcut un tatuaj nou-nouț!

Aflată la Sibiu pentru premiile Media Music Awards 2016, Delia și-a îndeplinit o dorinţă mai veche. Și-a făcut un tatuaj nou-nouț!

Înainte de a urca pe scenă în faţa fanilor, a trecut pe la un salon de tatuaje, recunoscut în oraş pentru artiştii pricepuţi, și a mai bifat unul.

Vedeta a postat pe Facebook o imagine direct de la "locul faptei", însoțită de mesajul „New baby”, iar fanii au reacționat imediat!

"Nu creeed!", "Felicitări!", "Superb tatuajul, ca tine", "Esti cea mai frumoasă", "Bună alegere!", i-au scris fanii juratei, după ce au văzut noul "accesoriu" de pe pielea acesteia.

Delia face show și în noul sezon X Factor care a început la Antena 1. Așadar, fiți pe fază, vineri, de la ora 20:30, și descoperiți ce surprize ne mai pregătesc concurenții și cei patru jurați.

Video! Delia şi Horia au trecut la verificarea colegilor de la "X Factor". Ce au găsit în cabina lui Carla's D... Peste opt milioane de vizualizări în zece zile pentru "Imperfect" şi cele mai multe premii la Media Music Awar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x