Antena Căutare

NGOC, partea a doua! Nicoleta Nucă va cânta în deschiderea super concertului Carla's Dreams

Joi, 14 iulie, începând cu orele 19:30, poţi lua parte la partea a doua a concertului "NGOC" susţinut de trupa Carla's Dreams! Vanotek şi Nicoleta Nucă vor cânta în deschiderea unui show ce se anunţă de-a dreptul spectaculos

Joi, 14 iulie, începând cu orele 19:30, poţi lua parte la partea a doua a concertului "NGOC" susţinut de trupa Carla's Dreams! Vanotek şi Nicoleta Nucă vor cânta în deschiderea unui show ce se anunţă de-a dreptul spectaculos, la Amfiteatrul Mihai Eminescu, din zona Arenei Naţionale din Bucureşti.

Biletele inca mai sunt disponibile in doua categorii de pret: categoria I (sectoarele A,B,C) la 115 RON si categoria II la 95 RON si se se gasesc in vanzare doar in reteaua Eventim.ro! (Magazinele Vodafone, Orange, Domo, Librariile Carturesti, hypermarket Carrefour si benzinariile OMV).

Cel mai recent single “Acele” al celor de la Carla’s Dreams are peste 20 de milioane de vizualizari in doar o luna si jumatate de la lansare, iar remix-ul de la “Sub Pielea mea” facut de Midi Culture este pe locul 16 pe Shazam, devansand artisti precum Coldplay, Pink, Adele, Major Lazer, Alicia Keys sau David Guetta).

Carla’s Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia, Loredana Groza. Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este “Cum ne noi”, (peste 41 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania. Tot ei au compus piesa “Da, mama”, interpretata de Delia care are peste 33 de milioane de vizualizari.

Piesa “Te rog” a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 23 de milioane de vizualizari. Nonconformistii artisti sustin concerte sold out atat in Romania, cat si in Republica Moldova. La inceputul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari (acum are peste 31 de milioane de vizualizari).

Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x